Provocarea Crăciunului: Alegerea cadourilor pentru bebe și copilași

Se apropie cu pași repezi cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada sărbătorilor de iarnă și a lui Moș Crăciun. Cu trecerea anilor și cu venirea copiilor, perioada lui Moș Crăciun are o conotație diferită și mai specială, pentru că îți dorești tot ce e mai frumos pentru micuțul tău.
Cu toții știm că jucăriile au un rol important în dezvoltarea emoțională și socială a copiilor. Culorile și formele jucăriilor le stimulează simțul vizual. În funcție de tipul jucăriei și de forma, mărimea sau greutatea acesteia, copiii își pot întării mușchii și dezvoltă abilitățile motorii fine.
Nu trebuie să dai fuga în magazinele pline, în care lumea se îmbulzește, ci îl poți alege din confortul casei tale, de pe Internet.

Indiferent de cât de mult te gândești ce ar trebui să cumperi, îți aduci aminte că atunci când erai mic, și pentru tine cel mai frumos cadou erau jucăriile. De aceea, vă recomandăm o serie de jucării potrivite pentru cei mici:

    • Skip Hop – Centru de activități pentru bebelusi evolutiv 3 în 1, Silver Lining Cloud
Centrul este conceput pentru a-l stimula pe bebe și pentru a-i oferi acestuia în fiecare etapă de creștere, o serie de activități prin intermediul cărora își va exersa abilitățile motorii și senzoriale de bază.
Silver Lining Cloud a fost conceput pentru a crește o dată cu bebe și are un design ergonomic și dispune de un scaun rotativ de 360 de grade, care se mișcă și îi permite celui mic să aibă acces la toate zonele de joacă ale centrului. Mai mult decât atât, fereastra inovativă Discovery le permite bebelușilor să își coordoneze mișcările și să se joace cu clapele pianului cu lumini și sunete.

    • Skip Hop – Salteluta de joaca bebe interactiva Vibrant Village
Salteluța interactvă Vibrant Village este concepută pe baza principiilor de stimulare senzorială și are scopul de a încuraja capacitatea de interacțiune a bebelușului și implicit, pentru dezvoltarea diferitelor abilități ale acestuia.
Cercetările și studiile realizate până acum, au demonstrat că bebelușii în primele lor luni de viață pot distinge doar culorile contrastante, iar din acest motiv Salteluța dispune de culori vesele și îndrăznețe care de care bebeluși sunt atrași.

    • Skip Hop – Trotineta 3 in 1 Ride-On Vulpe
Trotineta 3 în 1 a fost concepută pentru a crește deodată cu micuțul tău și pentru a-I oferi o modalitate distractivă în care acesta să își poată dezvolta abilitățiile motorii și echilibrul.
În primul stadiu, mai exact în cel în care bebelușii sunt deja obișnuiți cu primii pași, trotineta îi încurajează să tragă și să împingă jucăriile.
În cel de-al doilea stadiu, vasul de depozitare al traotinetei, se poate transforma într-un scaun în „modul de călărie”
În cel de-al treilea stadiu, sdacă se scoate scaunul și trageți în sus mânerul reglabil, cel mic se va putea bucura de o trotinetă pe cinste.
Pe lângă cele 3 stadii de care dispune trotineta, butonul din față îi bucură pe copilași prin intermediul melodiilor și efectelor sonore.