Avantajele utilizarii unui balansoar ergonomic

Venirea pe lume a micutului reprezinta un moment magic pentru parinti, pe care il asteapta cu nerabdare, emotii si multa iubire de daruit. Iar pentru ca bebelusul sa aiba parte de tot confortul necesar dupa ce ajunge in sanul familiei, mamicile si taticii se pregatesc temeinic pentru a le oferi conditiile optime. Inca din primele luni de sarcina, parintii deja isi intocmesc o lista de produse necesare pentru mamica si bebelus. Pe masura ce sarcina se apropie de termen, lista prinde din ce in ce mai mult contur.  Un produs care nu trebuie sa lipseasca de pe acesta lista este balansoarul, mai ales unul ergonomic.

Care sunt avantajele utilizarii unui balansoar ergonomic?
    • Aceste tipuri de balansoare ii ofera micutului posibilitatea de a se relaxa in timp ce parintii se bucura de cateva momente libere. Mami si tati vor sti ca bebelusul este in siguranta in balansoar.
    • Unele balansoare nu au nevoie de mecanisme complicate pentru a functiona. De pilda, balansoarele de la BabyBjörn nu au nevoie de o sursa de curent sau de baterii, caci functioneaza pe principiul miscarilor bebelusului.
    • Balansoarele BabyBjörn  sunt fabricate din materiale textile confortabile si rezistente, oferind tot suportul necesar pentru intreg corpul micutului.
    • Se pot regla in multiple pozitii, pentru ca bebelusul sa se dezvolte natural, avand un mediu cat mai confortabil. Miscarile de balansare il vor ajuta sa isi dezvolte functiile motorii.
    • Balansoarele ergonomice de la BabyBjörn se pot folosi inca de la nastere pana la varsta de 2 ani, singura conditie fiind ca bebelusul sa cantareasca minim 3,5 kg la prima utilizare.
    • Stiind ca spatiul este extrem de important pentru parinti, designul balansoarului BabyBjörn a fost creat intr-un mod special, pentru a se putea plia intr-o forma compacta, astfel incat parintii il pot lua oriunde cu ei, chiar si in calatorii.

Brandul suedez BabyBjörn este unul cu o poveste care s-a nascut acum 60 de ani, fiind creat din dorinta unei familii de le oferi micutilor conditii cat mai bune pentru a evolua si dezvolta armonios. Brandul imbina bogatia trecutului cu frumusetea viitorului, iar fiecare produs este creat impreuna cu specialisti, medici si parinti. Fiecare familie este o sursa de inspiratie pentru brand, care se dezvolta in permanenta, alegand materiale cat mai calitative pentru creatii.
Grija si atentia sunt reliefate si in modul in care sunt concepute balansoarele BabyBjörn, care de ani de zile se situeaza in randurile celor mai iubite produse ale lor, chiar la nivel international.