Divizia Bose Pro prezintă amplificatoarele PowerSpace

Framingham, MA, 29 Ianuarie 2019 – Bose Professional prezintă amplificatoarele PowerSpace, o nouă linie cuprinzând cinci amplificatoare rentabile care oferă nivelurile de putere și opțiunile DSP potrivite aplicațiilor comerciale. Amplificatoarele PowerSpace se potrivesc perfect cu linia în expansiune de boxe profesionale, procesoare și dispozitive de control Bose. Gama include trei modele cu conectivitate Bose AmpLink și două modele cu DSP integrat.

Ideale pentru aplicații de extindere a zonei, modelele P21000A, P2600A și P4300 (2 x 1000, 2 x 604 și respectiv 2 x 300 wați) aduc un plus oricărei aplicații comerciale, cu amplificare fiabilă și conectivitate digitală. O intrare Bose AmpLink permite canale multiple audio necomprimate, cu latență redusă, de la procesoarele de sunet digitale prin intermediul unui singur cablu Cat 5. Iar ieșirile versatile prezintă flexibilitatea de a conferi putere completă a canalelor la încărcări de joasă ori înaltă impedanță – fără bridging – și chiar de a trimite amplificare dublă la o singură zonă. Pentru aplicații comerciale premium, amplificatoarele Bose PowerSpace conferă puterea, performanța și flexibilitatea necesare în îndeplinirea cu succes a proiectelor audio.

În completare, modelele P4300+ și P4150+ (4 x 300 și 4 x 150 wați) combină puterea și DSP încorporat într-un spațiu compact cu design 1RU pentru instalare rapidă. Un software de configurare încorporat și interfața pentru utilizator intuitivă de tip browser prezintă sarcinile uzuale logic, permițând o configurare mai rapidă a sistemului, reducând, în consecință, timpul de instalare și crescând acuratețea configurării. Odată instalat, algoritmii Bose oferă performanță predictibilă, în timp ce interfețele opționale – precum controller-ele analogice ControlCenter – fac operarea foarte simplă pentru utilizatorii finali. Pentru aplicațiile comerciale premium, modelele Bose PowerSpace+ conferă amplificare și DSP, intergate într-un singur sistem, ușor de configurat.

Noile amplificatoare versatile Bose PowerSpace sunt parte din portofoliul extins al sistemelor audio Bose pentru mediul business, care include boxe reproiectate, amplificatoare, procesoare DSP, controllere și produse software care ridică standardele în îndeplinirea așteptărilor –integratorilor de sisteme, consultanților și clienților acestora, în materie de estetică, funcționalitate, calitate și buget.

Despre Bose
Corporația Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienți. Inovațiile Bose traversează decenii și industrii, creând și transformând noi standarde în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile sau pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.


Corporația Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru a asigura clientilor experiențe extraordinare, pot fi întâlnite oriunde în lume, acolo unde există Bose.


Contact
Bose în România prin All Audio
0251 411116
office@allaudio.ro
www.all-audio.ro