Divizia Bose Professional extinde linia ControlSpace EX cu trei noi procesoare

Framingham, MA, 28 Ianuarie 2019 – Bose Professional extinde linia ControlSpace EX cu două noi procesoare optimizate pentru sălile de conferințe (EX-440C și EX-12AEC) și un procesor de semnal digital de mare putere cu uz general (EX-1280).

Procesor de semnal pentru conferințe ControlSpace EX-440C
Cu un design de arhitectură deschisă all-in-one, procesorul de semnal pentru conferințe ControlSpace EX-440C facilitează integrarea de microfoane de înaltă calitate și procesare audio pentru săli de conferințe mici și medii. Diferite intrări și ieșiri permit configurații flexibile: patru intrări analogice mic/line, patru ieșiri analogice, VoIP și PSTN încorporat, USB, ieșire Bose AmpLink, anulare ecou acustic (AEC) pe 8 canale și conectivitate Dante 16 x 16.

Procesor de semnal pentru conferințe ControlSpace EX-12AEC
Cu design de arhitectură deschisă, douăsprezece canale anulare ecou acustic (AEC), conectivitate Dante 16 x 16 și procesare de semnal flexibilă, ControlSpace EX-12AEC conferă o extindere considerabilă a opțiunilor de control și a capabilităților, perfect pentru săli mai mari de conferințe, săli de consiliu și orice spațiu în care microfoanele Dante sunt folosite pentru conferințe.

Procesorul de semnal digital ControlSpace EX-1280
Cu design de arhitectură deschisă și unitate cu un singur rack, ControlSpace EX-1280 este un procesor de semnal digital robust, echipat pentru scopuri multiple în procesarea audio. Douăsprezece intrări mic/line analogice, opt ieșiri analogice, ieșire Bose AmpLink și conectivitatea Dante 64 x 64 permite configurații flexibile și un sistem de control audio de înaltă calitate. Procesorul de semnal digital EX-1280 este proiectat pentru localuri unde se țin spectacole, lăcașuri de cult, unități de cazare și stațiuni și alte spații ce necesită procesare puternică și scalabilitate, oferind funcționalitate crescută dincolo de linia existentă de procesoare ControlSpace ESP.

Software-ul ControlSpace Designer simplifică procesul de setare pentru toate cele trei procesoare cu programare intuitivă drag-and-drop și instrumente software specifice conferințelor ce ajută la reducerea timpului de instalare și a erorilor de pe teren.
Aceste noi modele sunt compatibile cu linia de controllere  pentru utilizatori finali Dante – incluzând montarea pe perete și controlul din dispozitive mobile folosind ControlSpace Remote.

Dante este marcă înregistrată a Audinate Pty Ltd, Audinate este marcă înregistrată a Audinate Pty Ltd.

Despre Bose
Corporația Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienți. Inovațiile Bose traversează decenii și industrii, creând și transformând noi standarde în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile sau pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.
Corporația Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru a asigura clientilor experiențe extraordinare, pot fi întâlnite oriunde în lume, acolo unde există Bose.


Contact
Bose în România prin All Audio
0251 411116
office@allaudio.ro
www.all-audio.ro