Cum sa iti etichetezi lucrurile personale

TE-AI GANDIT VREODATA CA ITI POTI CREA SINGUR OBIECTE DECORATIVE SAU CHIAR ACCESORII CU UN APARAT DE ETICHETAT?

Vrei sa iti aranjezi borcanele cu dulceata si muraturi in camara in asa fel incat sa gasesti intotdeauna exact ce cauti? Tu cum recunosti continutul borcanelor cu dulceata? Aplici cate o eticheta pe fiecare borcan cu continutul acestuia si apoi asezi borcanele pe categorii.

Confortabil, durabil si usor de utilizat, DYMO Omega este un aparat de etichetare manuala  pentru persoanele cu hobby-uri si pentru cei ce prefera sa mestereasca singuri. Masina de etichetat Dymo Omega te ajuta sa iti creezi singur etichete necesare in locuinta ta: CD-urile, recipientele pentru mirodenii din bucatarie, obiectele si lucrurile personale, brelocurile cheilor.

Imprimanta Dymo Omega este realizata dintr-un plastic solid si poate fi folosita zilnic pentru orice aplicatie de etichetare. Benzile din plastic se lipesc foarte bine rezistand pe suprafete plane o perioada indelungata. Caracterele embosate sunt clar amprentate si rezista foarte mult in timp.

Completeaza-ti acum trusa de scule de acasa sau birou cu o imprimanta manuala Dymo Omega!

pagina de produs: www.sancogrup.ro/aparate-de-etichetat-manuale-1/aparat-de-etichetat-imprimanta-etichete-dymo-omega.html

video: www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=K4Ua3Ao5H1E