Etichete industriale care chiar raman lipite

Poti evita cu usurinta aceste situatii neplacute! Foloseste sistemele industriale de etichetare de la Dymo Rhino impreuna cu etichetele industriale.

Tu cum iti semnezi munca?
Etichetele industriale ID1 Dymo Rhino sunt create pentru a rezista in medii dure, la abraziune, variatii de temperatura, substante chimice, solventi, raze UV. In functie de aplicatiile la care sunt folosite benzile sunt confectionate din diferite materiale si au adeziv foarte puternic.

Etichetele se lipesc si chiar raman lipite in conditii dure de exploatare.
Astfel pentru etichetari pe suprafete plane poti folosi etichete din vinil si poliester (pe care le poti folosi si la exterior – raspund unei game variate de nevoi de etichetare), pentru suprafete curbe sau puternic texturate iti recomand etichetele din nailon flexibil (se muleaza foarte bine pe cabluri), pentru cabluri si fire utilizeaza tuburile termocontractante (te ajuta si la protejarea cablului).

Metoda de printare este prin transfer termic. Etichetele industriale pot fi printate pe orice aparat de etichetat Dymo. Toate etichetele Dymo Rhino industriale sunt ambalate in carcase de plastic impreuna cu ribonul si sunt usor de incarcat in aparatele de etichetat.

Gata cu tonere, cartuse, capuri de printare, pungi si pungulite cu cifre si litere!
Pe verso aceste etichete autoadevize sunt pre-taiate, pentru o dezlipire usoara care te ajuta sa etichetezi rapid – economisesti timp!

Etichetele industriale Dymo Rhino sunt conforme cu standardele de etichetare ANSI/TIA606A-1.