Valentina Priboi – Anulare amenda platita in Olanda pentru utilizarea cardului altui sofer

Succesul doamnei avocat Valentina Priboi a fost de multe ori pus in evidenta de reusita in situatii imposibile, atunci cand nimeni nu mai dadea nici o sansa. Asa si cand un client transportator din Bucuresti i-a cerut doamnei avocat Valentina Priboi o solutie pentru a anula o amenda de peste 20.000 euro pe care clientul o platise nejusitifcat in Olanda pentru a nu ii fi imobilizat camionul din cauza utilizarii cardului de sofer al altui conducator auto.

Desi situatia parea de nerezolvat, doamna Priboi a gasit rezolvarea prin negociere cu Autoritatea Rutiera din Groningen – Nederlandse Voedsel – en Warenautoriteit (NVWA) care a renuntat la suma perceputa initial, astfel incat am scapat de plata uriasei sume. Autoritatile rutiere din Groningen Olanda au admis cererile noastre si amenda a fost anulata integral.

Valentina Priboi: “Dar toate acestea si pentru ca situatia a fost expusa de client din timp si am putut instrumenta respectand termenele de contestare la momentele oportune. Deci, indiferent de motivul pentru care vi s-a intocmit proces-verbal de contraventie – depasire greutate, depasire ore de condus, etc. in Olanda dar si Luxemburg si Belgia, solutia este sa ne contactati cat mai urgent iar noi va putem ajuta sa anulati amenzile enorme pe care olandezii le aplica!”

Drumuri bune si fara incidente!

Valentina Priboi, avocat recuperari creante transporturi