Mazda 6 model 2017 – o bijuterie exotica

Va prezentam astazi un model de exceptie venit de la japonezii de la Mazda. Modelul Mazda 6 Combi (Wagon), un break pentru cunoscatori care imbina perfect liniile sportive necesare unei masini de familie cu designul business, impunator. Fiind o masina exceptionala, intotdeauna atrage toate privirile si nu poate trece neobservata pe oriunde ar trece.

Am testat de curand versiunea break, Combi de la Mazda 6 si, pe langa designul remarcabil, am ramas placut impresionati si de calitatea interiorului: scaune si tapiteria pe ansamblu foarte fine si placute, pielea de pe bord, volan si schimbator – de o super-calitate, dotari premium. Cand vorbim de dotari premium ne referim la frana de mana electronica, monitorizare unghi mort, sistem audio Bose, etc. Ar mai fi de mentionat si calitatea antifonarii astfel incat motorul abia daca se aude.

Mai mult, motorizarea este una remarcabila – pe modelul incercat de noi am fost placut surprinsi de motorul aspirat de 2000 cmc pe benzina, 146 cai-putere, cu o cutie de viteze in 6 trepte manuala. Pe autostrada am constatat ca in treapta a 6-a la viteza legala de 130km/h abia daca turometrul indica 2500 rotatii pe minut – ceea ce releva un consum foarte redus de combustibil.

Ca sa nu mai lungim descrierea, va atasam mai jos si niste poze cu modelul Mazda 6 2017 Combi (Wagon), echipare Attraction, culoare alb perlat (snowflake), motor 2000 cmc benzina, manuala, 146 CP :