“Zambetul, jocul, veselia..imi coloreaza copilaria”

Pe data de 1 iunie 2019, ora 10.00, Asociatia Community Aid Romania, alaturi de Consiliul Mondial Roman-Romania, Scoala Ion Ghica Tortoman, Primaria Tortoman si Asociatia Democrata Tatara va da startul evenimentului “Zambetul, jocul, veselia…imi coloreaza copilaria”

Evenimentul artistic aduna peste 40 de artisti, coordonati de Mioara Voicu. Evenimentul este unul special deoarece toti oamenii prinsi in eveniment fac acest lucru voluntar, din dorinta de a darui copiiilor din Comuna Tortoman o zi speciala.

In prima parte a evenimentului regasim Crosul Tortoman, o actiune sportiva ce reuneste un numar insemnat de participanti, peste 300 de elevi ce apartin ciclului gimnazial si liceal. Obiectivul actiunii vizeaza promovarea unui stil de viata sanatos si dezvoltarea spiritului competitiv in randul concurentilor.

Inscrierea participantilor se va face de catre cadrele didactice raspunzatoare pentru unitatea de invatamant din care fac parte adolescenii participanti. Nu se va percepe taxa de inscriere pentru participarea la eveniment. Fiecare participant va primi un kit de participare iar castigatorii vor avea parte de premii surpriza.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Community Aid Romania cu sprijinul sponsorului Grains and More (Bios Plant) in ideea de a reuni cat mai multi tineri intr-un proiect amplu ce isi propune sa promoveze in randul comunitatii un stil de viata sanatos, cu ajutorul practicarii alergarii sportive. Mai mult, proiectul a fost gandit si in scopul transformarii crosului intr-un brand al comunei care sa aduca beneficii reale si comunitatii locale.

In partea a doua a evenimentului regasim ateliere de pictura, prezentari de moda, concurs de poezie si multe premii surpriza pe care le vor oferii cei 40 de artisti veniti special pentru ei.

Asociatia Community Aid Romania a fost infiintata ca organizatie non-profit in vederea sustinerii oricarei persoane sau comunitati care isi doreste o imbunatatire a nivelului de trai prin dezvoltarea capitalului uman, social si antreprenorial, stimularea spiritului comunitar si dezvoltarea unui transfer bilateral de experienta, cunostinte si idei.