Workshop gratuit “Etichete la apogeu. Noi perspective”

Brainplay Community, comunitatea celor care doresc sa isi antreneze mintea, organizeaza un nou workshop gratuit intitulat “Etichete la apogeu. Noi perspective”. 

Va asteptam sambata, 29 iunie, incepand cu ora 11:30 la Qreator, zona Piata Victoriei.

Etichetăm și suntem etichetați de către cei din jur prin prisma unor caracteristici precum culoarea pielii, tipul de vestimentație sau comportamentul într-o anumită situație. Punând etichete la fiecare pas, uităm că ceea ce cunoaștem despre cineva reprezintă doar o infimă parte din ceea ce este el ca întreg. 

De la etichete la comportamente, drumul este scurt și nesănătos, așadar îți propunem un workshop de dezbatere și joc. Vom evidenția impactului etichetărilor și modul in care putem sa imbunatatim relatiile cu cei din jur. 

Workshopul intitulat “Etichete la apogeu. Noi perspective” este organizat de Brainplay Community, sambătă 29 iunie, începand cu ora 11.30 la Qreator, Bd. Aviatorilor 8A, București. 

Acest workshop este pentru tine dacă: 
•    Te-ai confruntat cu prejudecățile și etichetele celor din jur
•    Obișnuiești să îi încadrezi pe cei din jur în tipologii fixe
•    Te-ai simtit nedreptatitcel puțin o dată în urma etichetărilor celorlalti

Înscrierile se primesc la  brainplaycommunity@gmail.com

Cine suntem?

Brainplay Community este o comunitate unica de învățare care organizeaza workshopuri și mini-cursuri tematice de dezvoltare personală care au drept scop antrenarea minții.  Metodele aplicate sunt: joc, improvizatie, studiu de caz, dezbatere si argumentare. 

Daniela Cristea – sociolog, dezvoltator program educative, blogger 

Bianca Preduț – jurnalist presă online, trainer certificat, dezvoltator metode alternative învățare