Un moment unic poate fi planificat doar PERFECT

Dincolo de simple afirmatii despre calitate si preturi, Casa Anke e realmente prima agentie care ofera servicii integrate complete, din momentul in care aveti ideea organizarii unui eveniment si pana dupa finalul acestuia. Nu doar gasim locatia perfecta, decoratiunile si tema potrivita, dar va oferim o serie de alte servicii si produse conexe: foto si video, machiaj profesional, flori si aranjamente florale proaspete, masini de epoca, articole vestimentare pentru orice eveniment, bijuterii, muzica live cu artisti recunoscuti.

Asadar, specialistii Casa Anke sunt alaturi de voi in fiecare etapa a organizarii unui eveniment. Facem asta de peste 15 anisi intr-adevar, ne-am dezvoltat prin reclama pe care clientii insisi ne-o fac si prin respectarea singurei reguli esentiale in acest business: respecta clientul, asculta-l, livreaza ceea ce ai promis, organizeaza orice eveniment asa cum l-ai organiza pentru tine insuti.

Facem toate acestea cu atentie la detalii si grija fata de bugetul pe care voi il stabiliti. Un real avantaj este ca prin sutele de evenimente pe care le organizam putem propune preturi atractive pe baza volumelor pe care le derulam cu colaboratorii nostri. Asta deoarece noi comandam sute de aranjamente florale pe an, inchiriem de zeci de ori multe dintre locatiile pe care le recomandam, lucram de zeci si sute de ori cu fiecare dintre colaboratorii nostri si de aceea discountul pe care il primim ne ajuta sa oferim clientului final cel mai bun pret din piata la nivelul maxim de calitate dorita.

In plus, la Casa Anke noi raspundem pentru derularea in conditii optime a fiecarui moment din cadrul evenimentului vostru. Cu Casa Anke nu trebuie sa va faceti griji pentru meniu, sonorizare, parcarea din locatie ori atmosfera de la petrecere; distractia si rafinamentul unei seri de neuitat sunt lucruri elementare pentru care clientii care au colaborat cu noi ne apreciaza. Nu va costa nimic sa primiti o oferta de la Casa Anke si sa puteti face chiar voi diferenta. Contactati-ne chiar acum si haideti sa facem impreuna un eveniment memorabil!

www.casaanke.ro