SKF Romania va fi prezenta la Metal Show & TIB 2019

În perioada 14-17 mai 2019, SKF Romania va fi prezentă la Metal Show & TIB 2019, singurul târg tehnic ce va avea loc anul acesta în București pentru industria prelucrării metalelor, tehnologiilor și echipamentelor industriale. Evenimentul va avea loc în Pavilionul B2 din cadrul centrului expozițional Romexpo unde reprezentații SKF vă așteaptă cu prezentarea servicii și soluțiilor de recondiționare pentru Ansambluri de Arbori Principali pentru Mașini-Unelte.

Lider mondial în domeniul rulmenților, SKF utilizează în întreaga lume peste 5.000 de mașini-unelte în procesele interne de fabricație. Datorită cunoștințelor aprofundate în domeniul rulmenților de super precizie și în ingineria Ansamblurilor Arbore Principal (AAP), SKF are experiența necesară pentru recondiționarea tuturor tipurilor de broșe (AAP), folosite pentru o gamă largă de aplicații și industrii. Grupul SKF se numără printre cei mai mari reparatori de arbori principali din lume, prin reţeaua sa de centre ,,Spindle Service”, care deserveşte atât fabricile proprii, cât şi un număr considerabil de clienţi finali. SKF recondiționează și modernizează anual mai mult de 6.000 de AAP în Centre de Reparații cu dotări de ultimă oră, distribuite la nivel global.  
SKF Spindle Service din București se adresează tuturor tipurilor de AAP pentru mașini-unelte, indiferent de producătorul acestora.

Vă așteptăm să vizitați standul nostru expozițional, 83, pentru a ne cunoaște, a discuta și a vă prezenta întreaga gamă de servicii pe care o putem oferi.