SKF își extinde oferta comercială pe piața aftermarket a vehiculelor cu o nouă gamă de pompe de apă

Kit-urile pompelor de înaltă calitate combină instalarea ușoară cu fiabilitatea și durata lungă de viață.

Odată cu lansarea noii game de pompe de apă pentru vechiculele comerciale, propietarii și mecanicii pot beneficia de calitatea și serviciile SKF pentru o altă componentă cheie a motorului.

Disponibilă în întreaga Europă din luna februarie 2018, noua ofertă acoperă cele mai cunoscute modele de camioane aflate astazi în circulație. La lansare, gama va cuprinde pompe pentru modelele Volvo, Renault, MAN, Mercedes, Iveco, DAF și Scania.

Pompele de apă SKF sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și concepute pentru a respectata performanța echipamentelor originale. Fiecare componentă este supusă unui program complex de testare pe termen lung și fiecare unitate este inspectată și verificată în vid înainte de livrare.

Pentru o instalare ușoară, noile pompe sunt livrare într-un kit ce conține garnituri de înaltă calitate, etanșări de tip O-Ring și elemente de fixare. Informațiile detaliate despre produs ajută clienții să aleagă kit-ul care se potrivește cel mai bine fiecărui model de camion, iar QR codul de pe ambalaj oferă instalatorilor acces la instrucțiunile de instalare on-line printr-un singur click.

Noua gamă de pompe extinde oferta existentă SKF pe piața aftermarket a vehiculelor, care cuprinde deja cea mai completă gamă de rulmenți și etanșări pentru roți din industrie, precum și o serie de alte componente ale motorului, inclusiv role de întinzătoare și de ghidaj pentru sisteme auxiliare.