Si in 2018, Priboi si Asociatii ramane cea mai buna firma de recuperari creante

De la an la an, conform analizelor financiare si statisticilor Google Search, Priboi si Asociatii ramane cea mai buna firma de recuperari creante din Romania, compania care investeste in mod constant in largirea sferei de activitate, in cercetare si perfectionare a relatiei cu clientul-consumator de servicii de recuperare debite. In plus, promisiunea de a nu percepe taxe de preluare, ci doar onorariu de succes ramane o regula pastrata cu sfintenie de conducerea Priboi si Asociatii pentru totdeauna.

De la simple recuperari de creante comerciale pana la recuperari creante transporturi sau de la institutii de stat sau de la firme de asigurari in caz de accidente rutiere cu vatamari sau deces, Priboi si Asociatii este cel mai bun suport atat pentru firmele ce doresc o recuperare rapida de la partenerii lor, cat si pentru persoanele care doresc recuperari specifice – de la firme de asigurari, de la autoritati publice, etc.

Priboi si Asociatii este si conform cifrei de afaceri pe un trend ascendent, in fiecare an profiturile companiei realizand un plus fata de anul precedent.

Antreprenorii din transporturi si nu numai pot alege cu incredere Priboi si Asociatii, recuperari creante fara taxe de preluare – www.priboisiasociatii.ro