Reducerile de la Târgul de Turism online îți poartă noroc! Intră pe site-ul Europa Travel și află ce poți câștiga!

Cu ocazia Târgului de Turism desfășurat online, Europa Travel a inițiat o amplă campanie de fidelizare prin care își propune să-i răsplătească pe turiștii români cu premii de la inbagaj.ro. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina de oferte a turoperatorului, în perioada 21-24 februarie, să completezi formularul de înscriere, și poți câștiga unul dintre cele trei premii puse în joc: un set de trolere, o geantă de călătorie sau o hartă răzuibilă a lumii!

Accesează pagina de oferte și poți câștiga unul dintre premiile inbagaj.ro! 
În ultimii ani, Europa Travel a desfășurat mai multe campanii de reduceri și concursuri de fidelizare a turiștilor, dintre care amintim Europa Travel te trimite gratuit în vacanță, premiul oferit a constat într-un sejur de 7 nopți cu avionul în Corfu, sau Plătește 1, merge toată gașca, unde sejurul cu autocarul în Lefkada era asigurat pentru 30 de persoane!  

Campania noastră a demarat din dorința de a-i răsplăti pe turiștii români care în fiecare an aleg să călătorească alături de Europa Travel, prin cele mai noi programe. Astfel că, la ediția de primăvară a Târgului de Turism desfășurat online, pasionații de călătorii pot câștiga unul dintre cele trei premii oferite de inbagaj.ro, doar dacă accesează pagina de oferte și completează formularul de înscriere. Mai ușor de atât nici că se poate!… a declarat Nicoleta Ungureanu, Marketing Manager Europa Travel. 

Vacanțele în jurul lumii au reduceri de 40% la Târgul de Turism online
Pornește alături de Europa Travel într-o scurtă călătorie în lumea fascinantă a super reducerilor la sejururile și circuitele în toată lumea, iar dacă ai noroc, în zilele Târgului de Turism online poți câștiga unul dintre premiile oferite de inbaj.ro care te vor însoți cu drag în aventurile tale. Mai mult decât atât, poți descoperi locuri incredibile de la capătul lumii, colecționând cele mai tari experiențe la tarife accesibile oricui!

Trăim emoția din timpul apusurilor magice din deșertul Saharei, în Maroc; dezlegăm mistere în Ținutul Faraonilor; participăm la ceremonii sacre în Varanasi; ne plimbăm pe canalele romantice ale Veneției; privim lumea de sus, din Machu Picchu; bifăm pe listă unele dintre cele 7 minuni ale lumii, precum Marele Zid Chinezesc; ne umplem de credință și pășim pe urmele Mântuitorului, în Israel. Avem zeci de experiențe diverse, care fac din turiștii noștri adevărați colecționari de experiențe, completează Nicoleta Ungureanu.

La ediția de primăvară a Târgului de Turism desfășurat online pe www.europatravel.ro, turoperatorul mizează pe cele mai mici prețuri la vacanțele estivale în destinații populare din Grecia, Turcia sau Bulgaria, ce beneficiază de reduceri de până la 35% sau de transport gratuit, în funcție de programul ales. Totodată, Europa Travel vine și cu două noutăți estivale – Spania (Mallorca, Tenerife și Costa del Sol)  și Portugalia (Cascais și Estoril), pentru care se aplică discounturi de 15%, respectiv 10%,  în funcție de fiecare cerere în parte.

În acest an, apetitul turiștilor români a crescut pentru circuitele cu autocarul în Europa și cele cu avionul în toată lumea, dar și pentru vacanțele spirituale în România care pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Astfel, în cadrul TTR online, de la Europa Travel poți rezerva tururi culturale, exotice sau pelerinaje ce beneficiază de reduceri substanțiale de până la 40% și să descoperi destinații interesante precum Italia, Franța, Elveția, Grecia sau America de Sud, Africa de Sud, Asia, Orientul Mijlociu etc.

Toate ofertele speciale pregătite de Europa Travel pentru Târgul de Turism vor fi regăsite pe europatravel.ro, începând de joi, 21 februarie și până duminică, 24 februarie.

De Mădălina Isar