Redactare articole

BreadRiver va ofera servicii de promovare online, marketing digital, SEO (Search Engine Optimization) pentru a urca in clasamentul Google si a creste numarul de vizitatori si clienti efectivi ai business-ului pe care il conduceti.

Echipa BreadRiver va ofera servicii de redactare articole online, compunere articole, comunicate de presa. Pretul este de 50 lei / articol de circa 300 de cuvinte.

Tot ce trebuie sa faceti este ne scrieti la contact@breadriver.com cateva date despre compania dumneavoastra, subiectul materialului pe care doriti sa vi-l compunem, produsul sau serviciul pe care doriti sa il promovati, cuvintele-cheie ce reprezinta targetul dvs., eventuale fotografii sau link-uri, datele de facturare si noi, in cel mai scurt timp va redactam articolul, comunicatul de presa cel mai performant!

Va oferim redactare si publicare articole pe subiecte din cele mai diverse: IT, drept, juridic, legal, turism, calatorii, destinatii, vacante, restaurante, hoteluri, medical, ingrijire, sanatate, gastronomie, alimente, sport, constructii, tehnologie, economic, financiar, auto, transporturi, brand de produs, etc.