Redactare articole

BreadRiver va ofera servicii de promovare online, marketing digital, SEO (Search Engine Optimization) pentru a urca in clasamentul Google si a creste numarul de vizitatori si clienti efectivi ai business-ului pe care il conduceti.

Echipa BreadRiver va ofera servicii de redactare articole online, compunere articole, comunicate de presa. Pretul este de 50 lei / articol de circa 300 de cuvinte.

Tot ce trebuie sa faceti este ne scrieti la contact@breadriver.com cateva date despre compania dumneavoastra, subiectul materialului pe care doriti sa vi-l compunem, produsul sau serviciul pe care doriti sa il promovati, cuvintele-cheie ce reprezinta targetul dvs., eventuale fotografii sau link-uri, datele de facturare si noi, in cel mai scurt timp va redactam articolul, comunicatul de presa cel mai performant!

Va putem redacta articole pe subiecte din cele mai diverse: IT, drept, juridic, legal, turism, calatorii, destinatii, vacante, restaurante, hoteluri, medical, ingrijire, sanatate, alimente, sport, constructii, tehnologie, economic, financiar, auto, transporturi, brand de produs, etc.