Priboi si Asociatii, confirmat de transportatorii romani

Nimeni nu poate fi cu adevarat performant numai asa, spunandu-si singur ca e e cel mai bun. Intotdeauna, cel putin in afaceri, este nevoie de girul celor din jur pentru a te valida.

Inca de la inceputuri, noi, Priboi si Asociatii am avut parca un magnetism deosebit in privinta segmentului transporturilor rutiere de marfa. Dupa cativa ani de activitate, prin anii 2013-2014 numaram deja circa trei sute de clienti transportatori. Azi deja peste 80% dintre clientii nostri sunt firme de transport romanesti sau straine, mai mari sau mai mici, cu 1-2 camioane, pana la cateva sute de TIR-uri. Poate dinamica acestui sector al economiei, poate pur si simplu o pasiune pentru masinile de mare tonaj, ideea este ca nu prea exista transportator de marfa in Romania care sa nu fi auzit de Priboi si Asociatii, fie din reclamele dstinate transportatorilor, fie lucrand efectiv cu noi.

Un client deosebit in istoria firmei noastre este compania de transport Savsor Transcom, companie cu care colaboram inca din anul 2014. Savsor este un transportator rutier de marfuri cu o flota impresionanta de camioane de ultima generatie care efectueaza curse atat in Romania cat si in spatiul comunitar european.

Pentru promptitudine si pentru rezultate partenerul nostru, Savsor Transcom ne-a apreciat munca si staruinta si anul acesta am obtinut din partea dumnealor o recomandare. Aceasta distinctie pe care o puteti gasi si pe site-ul nostru, www.priboisiasociatii.ro, vine sa sprijine practic ceea ce ati putut citi despre calitatea serviciilor Priboi si Asociatii in alte materiale online, si anume ca ne tinem de promisiuni, ca intotdeauna incercam gasirea celor mai bune si mai avantajoase solutii pentru dumneavoastra. Ne bucuram ca avem alaturi un partener de incredere atat de mare precum Savsor Transcom si ii multumim pe aceasta cale pentru buna colaborare!

Echipa Priboi si Asociatii