Mystery Box – un nou trend: cadourile cu efect “wooow”!

Mystery Box – un nou trend: cadourile cu efect “wooow”!

Se apropie petrecerea de weekend si nu ai avut timp sa cauti un cadou personalizat? Vrei un cadou pentru iubit sau un cadou aniversar? Sau pur și simplu vrei să te bucuri tu de emoția unui cadou primit într-un moment special? 

Mystery Box este cutia cu surprize plăcute pentru cei dragi, pentru mediul business sau, de ce nu, chiar pentru tine! 

Accesand www.mysterybox.ro vei scapa de stresul și grijile cauzate de căutarea cadoului perfect. Mystery Box lansează serviciul prin care livrezi un cadou special oriunde în țară, oricând, astfel încât destinatarul să spună în momentul primirii: Wooow! Și ai nevoie doar de…3 minute, de restul ne ocupăm noi! 

Cum facem asta? Îți cerem să alegi o categorie de cadou, un buget alocat și, cel mai important, să completezi un chestionar despre persoana pe care vrei să o surprinzi, iar găsirea cadoului perfect rămâne în sarcina noastră. În funcție de răspunsurile tale, conturăm un profil al persoanei și facem cele mai inspirate alegeri, pentru ca destinatarul să se bucure cu adevărat de cadoul primit. Poate fi un zbor cu parapanta, un gadget, o invitație la un concert sau orice altă idee ieșită din tipare, cadoul venit de la Mystery Box cu siguranță va impresiona! 

Pentru angajații sau partenerii tăi de afaceri alege pachetul Business Box (cu cele trei variante: Business as unUsual, Special Boss sau My Team’s Box), pentru persoana dragă din viața ta optează pentru pachetul Mystery Box (cu cele trei variante: Make a Gift, Special Gift sau THE Mystery Gift), iar pentru răsfățul pe care ți-l oferi ție îți punem la dispoziție pachetul Self Box (cu cele trei variante Best Selfie, Special S sau THE Selfie Gift). 

Mystery Box este o solutie pentru orice ocazie. Pentru aniversari, pentru pomul de Craciun, pentru acel prieten pe care nu l-ai mai vazut de 10 ani sau pur si simplu pentru ca vrei sa faci sau sa iti faci un cadou cu totul special. 
„In tuto secretum” – este sigiliul Mystery Box si garanteaza misterul. Oricare ar fi pachetul ales de tine, regasind acest sigiliu, vei recunoaste originalitatea lui. 

Misterios de simplu, nu-i asa?

Mystery Box – Dare to impress!