Sendsms.ro

SMS Marketing – cel mai direct canal de marketing

Eficiență – campaniile prin SMS sunt mai ieftine decât cele de email marketing, mult mai citite decat e-mailul, mai mult personale decât media de difuzare, mai acceptabile decât telemarketingul și mai măsurabile decât media de imprimare.

Canal de răspuns direct – prin SMS-uri la numere scurte (de exemplu, textul ” DA ” la 333), poți crește în mod semnificativ rata de răspuns la campaniile de publicitate și poți genera răspunsuri imediate, pentru echipele de vânzări.

Rezultate imediate – cei mai mulți oameni au acces la telefonul mobil în orice moment și astfel mesajele text sunt, de obicei, deschise în câteva secunde. Prin 2WaySMS, clienții pot răspunde , de asemenea, în câteva secunde. Nu mai trebuie să aștepți săptămâni sau luni intregi pentru a colecta rezultatele campaniei de marketing.

Cost-eficienţă – randamentul investițiilor în campanii SMS este semnificativ mai mare decât alte forme de marketing. Iar în cazul în care clienții transmit mesajul și prietenilor lor, campania de marketing prin SMS se transformă într-una virală și gratuită.

 www.sendsms.ro/ro