Despagubiri accidente rutiere – Recuperari creante

Priboi si Asociatii este singura companie de recuperari creante din Romania specializata in recuperarea debitelor din domeniul transporturilor. Fondata inca din anul 2010 de Andrei Priboi, Priboi si Asociatii s-a impus insa si in domeniul fiscal sau comercial astfel ca astazi, in Romania si Europa este recunoscuta ca fiind firma de recuperari creante unde intr-adevar nu se plateste taxa de preluare, ci doar onorariu de succes, adica plata la rezultat!

Pentru ca actionam doar pe criterii de calitate si eficienta, multe companii din transport sau industrie din Romania, Germania, Bulgaria, Belgia, Grecia, Turcia, Italia sau Polonia au inteles ca serviciile oferite de Priboi si Asociatii sunt unele din segmentul premium, dedicate preponderent mediului business.

Ca arie de activitate, Priboi si Asociatii ofera atat servicii de recuperari creante, cat si servicii de obtinere despagubiri RCA din accidente rutiere cu vatamari sau deces.

Priboi si Asociatii este prezent atat in Romania – Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Oradea, Targu Mures, Craiova, Arad, Braila, Baia Mare, Satu Mare, Galati, Sibiu, Pitesti sau Ploiesti – , cat si in toata Europa.

Onestitatea, seriozitatea, respectarea principiului de onorariu de succes si disponibilitatea permanenta spre orice fel de provocari au propulsat Priboi si Asociatii in topul firmelor de recuperari creante romanesti.

Telefon: (004) 0740 233 840
Fax: (004) 0372 874 842

E-mail: contact@priboisiasociatii.ro

www.priboisiasociatii.ro