Recuperari creante fara taxe de preluare

Priboi si Asociatii

Priboi si Asociatii este singura companie de recuperari creante din Romania specializata in recuperarea debitelor din domeniul transporturilor. Fondata inca din anul 2010 de Andrei Priboi, Priboi si Asociatii s-a impus insa si in domeniul fiscal sau comercial astfel ca astazi, in Romania si Europa este recunoscuta ca fiind firma de recuperari creante unde intr-adevar nu se plateste taxa de preluare, ci doar onorariu de succes, adica plata la rezultat!

Pentru ca actionam doar pe criterii de calitate si eficienta, multe companii din transport sau industrie din Romania, Germania, Bulgaria, Belgia, Grecia, Turcia, Italia sau Polonia au inteles ca serviciile oferite de Priboi si Asociatii sunt unele din segmentul premium, dedicate preponderent mediului business.

Atat in domeniul comercial cat si in cel fiscal sau al transporturilor, echipa Priboi si Asociatii ofera recuperari creante de la privati – persoane juridice, de la diverse autoritati ale statului – ANAF, primarii, etc., de la firme de asigurari – despagubiri RCA accidente auto cuu vatamari sau decese.

Ca arie de activitate, Priboi si Asociatii ofera recuperari creante prin avocatii colaboratori atat in Romania – Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Oradea, Targu Mures, Craiova, Arad, Braila, Baia Mare, Satu Mare, Galati, Sibiu, Pitesti sau Ploiesti – , cat si in toata Europa.

Onestitatea, seriozitatea, respectarea principiului de onorariu de succes si disponibilitatea permanenta spre orice fel de provocari au propulsat Priboi si Asociatii in topul firmelor de recuperari creante romanesti.


Telefon:                             (004) 0740 233 840
 Fax:                             (004) 0372 874 842
    E-mail:         contact@priboisiasociatii.ro

www.priboisiasociatii.ro