Avocatura

Incredintam aceasta sectiune doamnei avocat Valentina Priboi, avocat de recuperari creante si despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari sau decese. Membra a Baroului Bucuresti inca din 2011, Valentina Priboi a oferit asistenta multor companii din domeniul transporturilor, constructiilor si domeniul farmaceutic.

De la probleme survenite in urma inspectiilor fiscale, probleme de rambursare de TVA, pana la probleme de depasire de greutate pe drumurile publice de catre transportatorii rutieri de marfa sau anulare contraventii, despagubiri de la firmele de asigurari RCA ale soferilor vinovati, avocat Valentina Priboi este la dispozitia clientilor sai oriunde in Romania si Europa: Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Galati, Braila, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Arad, Oradea si multe alte orase.

Pentru serviciile de avocatura, recuperari creante transporturi si despagubiri rca accidente cu victime, onorariul este de succes, adica veti plati doar la rezultat, dupa incasarea banilor. Dar cele mai multe detalii le puteti afla direct pe site-ul dumneaei, www.priboi.ro/avocat/

Telefon: (004) 0746 548 064