Marketplace Storel – Vinde cu succes si creste-ti afacerea

Intr-o societate competitiva, a te afirma ca si seller de succes devine o adevarata provocare. Chiar daca ai produse de calitate, e dificil sa te faci cunoscut si sa le faci vizibile potentialilor clienti. Fiecare magazin online vine cu specificul sau si pare un ideal sa il surclasezi, mai ales cand afacerea ta presupune comercializarea mai multor produse.

Marketplace Storel iti ofera o gama variata de categorii de produse in asa fel incat sa poti organiza tot ce ai pe stoc. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca ai produsele amestecate si greu de identificat pentru potentialii clienti.
In plus, ai comisioane reduse pe masura ce evoluezi ca si comerciant in cadrul platformei Storel Marketplace. Iata cum poti sa vinzi cu succes si sa iti cresti afacerea cu ajutorul platformei Storel.

Ai peste 1200 categorii de produse
Stim ca o afacere cu o singura tema este greu de dus la capat. De aceea, multi selleri aleg sa comercializeze mai multe categorii de produse. Desigur, principalul dezavantaj tine de costuri de inventariere si chiar de costuri publicitare. Pe Storel, poti uita de aceste aspecte.
Indiferent ca vrei sa comercializezi modelatoare corporale sau articole pentru dormitor, gasesti mereu o categorie speciala pentru tipurile tale de produse. In plus, peste 1200 de categorii de produse vor face si mai usor de accesat produsele tale. In acest fel, inlesnesti procesul de achizitionare al acestora.

Ai comisioane reduse pe Storel
Inscrie-te ca si seller pe Storel si vei beneficia de reducerea progresiva a comisioanelor. Pe masura ce evoluezi ca si comerciant in cadrul platformei Storel si ai parte de avantaje multiple. Oferim sansa fiecarui comerciant de a se dezvolta. De aceea, pe masura ce evoluezi, iti reducem comisionul pe care trebuie sa il platesti. Totul depinde de performanta ta ca si comerciant.

Ai un nivel mare de transparenta
Marketplace Storel iti ofera un mediu in care poti avea deplin control asupra actiunilor tale. Iti incarci exact ce produse vrei si le poti monitoriza oricand. Un nivel ridicat de transparenta se traduce in reguli stabile si sisteme de organizare a produselor care iti stau sub control.

Cheltuieli reduse pe Storel
Scapi de grija costurilor de inventariere si te bucuri de investitie in afacerea ta. Comisioanele tale ca si comerciant inscris pe platforma se reduc si economisesti bani pentru investitie in afacerea proprie.  Scapi de grijile administrative si de costurile de inventariere.

Promovare publicitara avanatajoasa
Ai parte de un pachet publicitar avantajos oferit in cadrul inscrierii ca si seller pe Storel. Iti oferim campanii publicitare realizate la standarde inalte, in asa fel incat produsele tale sa fie vizibile clientilor care au nevoie de ele.
Nu mai pierzi timp, incercand sa cauti nisa de intrare pentru produsele tale. Clientii potriviti ajung direct la tine datorita campaniilor publicitare tintite. Ne asiguram ca vinzi modelatoare corporale sau drujbe pe benzina exact publicului tinta.

Inscrie-te pe Marketplace Storel si ai parte de un proces fluid de vanzare si profit pe termen lung.
Mai multe detalii gasesti pe www.storel.ro

www.storel.ro