Lubbers Romania recomanda Priboi si Asociatii recuperari creante si avocatura

Vorba din batrani dar adevarata si in zilele noastre: ca cea mai buna reclama este recomandarea clientilor. O buna promovare online sau media poate aduce multe beneficii unei companii dar mai convins de un bun sau un serviciu nu poti fi decat atunci cand cineva l-a si incercat efectiv inaintea ta. De aceea, Priboi si Asociatii – recuperari creante si avocatura a demarat o campanie de autopromovare prin intermediul propriilor clienti. Astfel, Priboi si Asociatii primeste recomandarile clientilor sai drept reclama pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. De exemplu, o recomandare recenta vine din partea concernului olandez Lubbers – transportator specializat de marfuri agabaritice, companie care recomanda cu incredere produsele si serviciile Priboi si Asociatii. Dupa o colaborare fructuoasa inca din anul 2013, Lubbers Romania reprezinta un partener de incredere pentru echipa Priboi si Asociatii, iar Priboi si Asociatii constituie un suport de nadejde pentru marele transportator.

Lubbers este o companie olandeza de prestigiu ce ofera in principal servicii de transport rutier de marfuri agabaritice, cu sedii in multe state din Europa: Marea Britanie, Norvegia, Italia, Germania, Turcia, Danemarca, Olanda si Romania.

Cu aceasta ocazie echipa Priboi si Asociatii recuperari creante si avocatura multumeste Lubbers Romania si intregului grup pentru buna colaborare si le ureaza mult succes in activitatea pe care o desfasoara.