Lifa Air – Principalul furnizor de echipamente pentru curatarea tubulaturilor de ventilatie

Infiintată în anul 1999, LIFA AIR a făcut parte din programul tehnologic „Clădirea sănătoasă” in cadrul Agenției Naționale Tekes pentru Tehnologii din Finlanda. 

Programul a fost împărțit in mai multe programe de dezvoltare, pe care LIFA, fie le ajută cu specialiști din domeniu, fie prin sponsorizarea acestora.

Printre altele, LIFA a fost si sponsorul de aur al conferinței Healthy Building 2003 din Singapore.

În timpul conferinței, LIFA a luat parte la trei studii științifice diferite, printre care una dintre proiecte s-a numarat producerea unor metode și echipamente pentru reducerea și controlul particulelor ultra mici, care au fost estimate a fi cele mai nocive pentru ființele umane.

LIFA 3G Filtru de aer (Pat.Pend.): Acesta este cel mai important proiect de dezvoltare, în cadrul căruia, prin cooperarea dintre Universitatea Politehnică din Hong Kong, Centrul de Cercetare VTT din Finlanda și LIFA au dezvoltat soluții pentru protecția clădirilor.
Producția, showroom-ul și magazinul de vânzări sunt situate în Helsinki, Hämeentie- Finlanda. 

LIFA are birouri în Hong Kong, Dubai și New York. De asemenea, are o rețea de distribuție ce acoperă Asia, Orientul Mijlociu, Europa și America de Nord.

In Romania AB Tehnic Profesional, este unicul distribuitor LIFA-AIR pe gama produselor dedicate pentru curățarea sistemelor de ventilație, a conductelor de evacuare, a instalațiilor HVAC și a aerului.

Mentionam cateva dintre produsele distribuite special concepute pentru curatarea spatiilor mici sau mari:

Special Cleaner 20

Este proiectat pentru curățarea spațiilor strâmte.
Funcționarea pneumatică prin intermediul mecanismului de control permite schimbarea direcției de rotație, evitând astfel obstacolele.

Axa de curățare de 20 de metri permite curățarea a 35 de metri de tubulatura atunci când este extinsă.

Combi Cleaner 40

O mașină de periat multifuncțională pentru toate nevoile de curățare a ventilației, Combi Cleaner 40 are o axă de curățare de 40 de metri, incorporata cu o duză chimică pentru pulverizare, insotita de o roata montată pentru mobilitate si control precis.
pentru tubulaturi de 200-1200mm; viteza de periere 0-760 rpm
dedicat pentru spatii mari (industriale)

Hydmaster 40

Funcționează pe tensiunea monofazată, ceea ce înseamnă că Hydmaster este mai silențios decât alte mașini de curățat pneumatice.

Lifa Hydmaster curăță 75 de metri de canal atunci când este extins în ambele direcții de la o singură trapă de acces, iar periile sale supradimensionate se pot roti în tubulaturile înguste.

Proiectată pentru practici exigente de curățare în clădiri de dimensiuni industriale, cum ar fi fabrici, centrale electrice samd.

De asemenea, printre alte produse distribuite de catre AB Tehnic Profesional de la LIFA AIR, se numara si purificatoarele dedicate pentru filtrarea aerului, pentru casa, birouri , iar gama se completeaza cu segmentul de automotive sub denumirea de Smart Car Purifier.

Pentru oferte sau informatii suplimentare: www.abtehnic.ro