Lansare de carte “Ai dragoste de tine” – Tania Tita

Cum ar fi daca ai alege ca de acum inainte sa fii blanda cu tine insati indiferent de orice, in loc sa-ti fii cel mai mare judecator?

Cum ar fi daca ai incepe o imprietenire cu acele aspecte din tine insati pe care le-ai judecat toata viata si ai face pasi spre o mai mare impacare cu sine?

Cum ar fi daca in loc sa te extenuezi, ai invata sa-ti respecti ritmul interior si sa ai incredere ca lucrurile se vor rezolva, fara ca tu sa trebuiasca sa ajungi la extenuare?

Cum ar fi daca ai incepe sa iti simti viata, in loc sa o gandesti?

Lansare de carte “Ai dragoste de tine”:

Bucuresti: 11 mai – 4:00 PM – 7:00 PM

Brasov: 18 mai – 2:00 PM – 5:00 PM – Spicy Cups Magnolia

Constanta: 29 mai – 6:00 PM – 9:00 PM – Pofta de Verde

Cluj: 8 iunie (se va anunta)

Iasi: 14 iunie (se va anunta)

Desi am pornit pe un drum spiritual de multa vreme, mi-am fost dintotdeauna cel mai mare judecator, in loc sa imi fiu cea mai buna prietena, iar asta m-a extenuat si m-a mentinut intr-o postura de agresivitate fata de propria persoana pentru foarte mult timp.

Pana la un moment dat, cand lucrurile au inceput sa se schimbe. Am cunoscut cuvantul blandete si am inceput sa il las sa ma invete despre ma pot imprieteni cu mine insami si cum ma pot primi cu mai multa blandete in fiecare zi.

Tot ceea ce cautam dintotdeauna era de fapt propria mea acceptare si blandete. Asteptam iubirea din afara mea, dar de fapt aveam cea mai mare nevoie de propria mea iubire si de un spatiu de armonie in care sa functionez cu mine insami.

Asa ca am pornit intr-o explorare interioara a ceea ce inseamna sa ma imprietenesc cu mine insami si ce inseamna acest lucru in viata mea de zi cu zi.

A avea dragoste de mine inseamna a invata sa ma primesc intr-un spatiu de iubire si acceptare neconditionata, chiar si atunci cand tiparul este sa ma judec si sa ma intorc impotriva mea. De fapt, mai ales atunci.

Propria viata si relatie cu mine insami s-a schimbat profund din momentul in care am inceput sa merg pe acest drum. Este o calatorie care se continua, dar de data asta este o calatorie mai blanda, mai armonioasa, pe care o fac cu mai multa prezenta si rabdare si mai ales, cu multa iubire de sine.

Asa a luat nastere cartea “Ai dragoste de tine”.

Te astept cu bucurie si cu inima deschisa la lansarea de carte din orasul tau, pentru a incepe o discutie despre cum sa ne imprietenim cu noi insine si cum putem face transformarile de care avem nevoie pentru a trai dintr-un spatiu de mai multa impacare si iubire de sine.

Pentru inscriere, te rog sa intri pe pagina urmatoare si sa urmezi pasii din formular: https://taniatita.info/lansare-carte/

Buna organizare a unei lansari in 5 orase necesita multa implicare, asadar apelez la tine pentru a-mi confirma inscrierea si a ma anunta in timp util daca cumva nu mai poti ajunge. Iti sunt recunoscatoare pentru sustinerea ta in acest demers.

Te astept cu drag pe tine si pe prietenele tale de suflet, pentru a porni impreuna pe drumul imprietenirii cu sine.

A ta partenera de transformare interioara,

Tania Tita

In cazul in care nu ajungem in orasul tau si iti doresti sa achizionezi cartea, o poti comanda de pe linkul urmator: http://taniatita.info/cartea

Despre Tania:

Tania Tita este autor si holistic coach, precum si organizatoarea unor numeroase proiecte de suflet dedicate in mod special implinirii femeilor. Este dedicata evolutiei sale personale si drumului de cunoastere de sine si isi impartaseste cu sinceritate propria sa calatorie pe acest drum.

In propriile ei cuvinte:

“Nu ma pasioneaza niciun titlul si nicio eticheta, caci stiu ca sunt mult dincolo de asta. Ma pasioneaza, in schimb, propria mea explorare interioara si constientizarile pe care le am in aceasta incursiune. In acest moment, traversez o perioada inspre mai multa autenticitate, sinceritate si iubire de sine, dincolo de toate conceptele spirituale. Ma aflu pe un drum al blandetii si impacarii cu sine, care imi ofera o perspectiva frumoasa de a fi in lume. Simt ca incep sa armonizez cerul cu pamantul, divinul cu umanul, lumina si umbra, femininul si masculinul, caci simt ca in aceasta armonizare sta intregirea mea.”