KDY Design ofera servicii de Creare Website Prezentare, Magazin Online, Promovare Online, Mentenanta, Administrare si Servicii IT

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, pe langa activitatile de creare site web si magazin online ne putem ocupa de tot ce inseamna administrarea site-ului dvs, modificari, creare bannere pentru promotii, creare landing pages, creare articole pentru promovare web, creare si administrare campanii Adwords si tot ce tine de imaginea dumneavoastra in mediul online.

Cum economia este cea mai importantă, din ce în ce mai multe firme doresc ca serviciul lor de IT să fie preluat de KDY Design, care dă dovadă de profesionalism şi promtitudine de fiecare dată. De ce? Pentru că, prin externalizarea acestui serviciu, managementul companiilor se poate concentra pe activităţile de profil, iar tot ceea ce înseamnă mentenanţă pentru calculatoarele firmei, suport, backup merge către firma KDY Design, specializată în acest sens şi care datorită tehnologiei de ultimă generaţie pe care o foloseşte poate oferi calitatea de care are nevoie orice companie.

Unul dintre principalele avantaje al externalizării funcţiei de IT dintr-o companie îl reprezintă costurile care devin mult mai scăzute, calitatea serviciilor creşte, iar firma care a externalizat acest serviciu face economii de aproape 50%. Cum se produc aceste economii? Practic, la un cost mult mai scăzut, compania care a externalizat funcţia de IT scapă de griji suplimentare faţă de angajaţi şi are acces la o echipă mult mai completă şi mult mai experimentată decât ce ar putea obţine contra costuri mult mai ridicate de la angajaţii săi.
Din partea KDY Design veţi primi intotdeauna atenţia, expertiza şi soluţia de care aveţi nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele propuse.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul nostru http://kdy-design.ro/