Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la cea de a XXIII editie Antique Market

A mai rămas puțin până la startul unei noi ediții a târgului de obiecte de artă și antichități Antique Market, ce de a doua din acest an, editie a unui eveniment cu o lunga traditie in peisajul expozitional din Bucuresti. La cea de a XXIII a editie care se va desfasura in perioada 12-16 septembrie atat colecționarii cat și iubitorii de arta vor expune sau vor (re)descoperi la Romexpo piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe, toate insailate cu povesti ce asteapta a fi spuse intr-o atmosfera boema.

An de an, de la editie la editie, evenimentul a adaugat un plus de stil si a creat o atmosfera de sarbatoare cotidianului bucurestean fiind practic cea mai importanta manifestare de gen din Romania.

La Antique Market vizitatorii se pot intalni cu personalitati ale vietii culturale, isi pot completa cunostintele despre tendintele in amenajarea si combinarea stilurilor – integrarea obiectelor vintage in design-ul interior, isi pot incepe sau dezvolta colectii personale, pot trai momente unice ascultand povestile expertilor despre obiecte mai mult sau mai putin cunoscute sau pot cumpara obiecte pentru a putea face cadouri inedite.

Pentru mai multe detalii despre programului de desfasurare va invitam sa vizitati site-ul dedicat evenimentului: www.antiquemarket.ro

2018 Grandz Comunicare