Filmare nunta

Va oferim servicii profesionale de filmare nunta pentru cel mai important eveniment din viata voastra coroborate cu editarea video HD. De asemenea, echipa de cameramani profesionisti este dotata cu aparatura video de ultima generatie. In functie de marimea evenimentului vostru, va punem la dispozitie un numar optim de operatori care sa filmeze in intregime acest frumos eveniment, nunta voastra. Imaginatia cameramanilor Casa Anke, va fi ilustrata prin modalitatea in care va vor creiona povestea de iubire si bineinteles prin intermediul produsului final (filmul nuntii voastre) care, cu siguranta, va va intrece asteptarile. Acestia vor surprinde cele mai importante momente si trairi ale voastre si ale tuturor celor care va vor fi alaturi in acele clipe incarcate de emotii.
Care este diferenta intre filmare HD si filmare SD?

Filmarea HD reprezinta o calitate mult mai buna a imaginii fata de standardul SD, deoarece rezolutia are pixeli mai mici si mai apropiati, are un numar mai mare de linii, din care rezulta imagini de cinci ori mai clare, culori vibrante, imagini realistice, mai multe detalii. Materialul HD este livrat pe Blu-Ray Disc pentru vizionare pe televizoare cu capacitate HD ready sau Full HD, pe cand ce SD se livreaza pe DVD pentru vizionarea pe DVD Player si televizor. In concluzie, calitatea superioara HD (High Definition) fata de formatul SD (Standard Definition) ne obliga sa va recomandam formatul HD pentru filmarea unui eveniment.

Care sunt avantaje filmarii cu aparate DSLR?
Spre deosebire de aparatele compact si bridge, care au captori de cateva zeci de milimetri patrati, captorii DSLR-urilor se masoara in centimetri. Astfel, suprafata mult mai mare va duce la perfomante mult mai bune la fotografierea in conditii grele de lumina si la o calitate superioara a imaginii in majoritatea situatiilor. De asemenea, permit o profunzime de camp redusa care ofera o mult mai buna separare a subiectului de fundal pentru portrete si alte subiecte similare.