Din categoria “clienti multumiti de Priboi si Asociatii”

Priboi si Asociatii a fost intotdeauna interesata de gradul de satisfactie al clientilor sai si, de aceea, permanant staruie in imbunatatirea serviciilor si a canalelor de comunicare cu acestia. Regula de baza pentru ca partenerii nostri sa fie multumiti este sa nu le percepem niciodata ceva ce nu am merita – de aceea ramanem fideli principiului de plata doar la rezultat, adica recuperari creante doar pe baza de onorariu de succes.

Al doilea punct forte este flexibilitatea noastra: nu exista distante mari sau mici – suntem prezenti pentru clientii nostri oriunde este nevoie: de la Bucuresti pana la Oradea, de la Constanta pana la Timisoara sau Baia Mare. Fie pentru cauze de recuperari creante, fie pentru probleme de dreptul transporturilor sau fiscalitate, oferim asistenta si reprezentare pentru recuperarea creantelor oriunde in Romania si Europa.

Si ca sa putem cuantifica dimensiunea rezultatelor, a calitatii oferite de brandul Priboi si Asociatii, a fost nevoie de confirmare din partea celor care au utilizat efectiv serviciile noastre de recuperari creante oferite de avocatii colaboratori specializati in recuperarea creantelor. Asa ca ne-am gandit ca cea mai buna cale ar fi chiar recomandarea din partea clientilor. Astfel, multe companii de prestigiu recunosc astazi calitatea serviciilor Priboi si Asociatii si ne recomanda pentru rezultatele noastre. De exemplu, ultima recomandare este a unui mare brand pe piata din Romania a produselor auto si tehnicii – compania germana de talie internationala Foerch. Dupa o colaborare de cativa ani, Priboi si Asociatii este incantat sa primeasca aceasta distinctie din partea companiei germane Foerch, disctinctie ce ne onoreaza si ne reconfirma statutul de firma de recuperari creante serioasa. Multumim asadar pe aceasta cale grupului german Foerch pentru buna cooperare, le transmitem toate urarile de bine si le dorim numai succese in activitatea domniilor lor!

Priboi si Asociatii, recuperari creante fara taxe de preluare