Destinatii vacante botez

Sa fim sinceri, exista multi furnizori de servicii pentru organizarea unui botez in Bucuresti si in tara. Asa cum unii sunt foarte ieftini iar altii foarte scumpi, exista sanse ca printr-o selectie atenta sa gasiti organizatorii cei mai buni pentru botezul copilului vostru. Ce ne diferentiaza insa pe noi, o reprezinta gama de servicii desavarsite pe care le oferim.

Casa Anke este singurul furnizor la care puteti sa va organizati simultan petrecerea de botez si apoi o vacanta in care sa plecati cu familia. Ati vrea sa mergeti la Disney? Undeva pe o plaja? Intr-un oras insorit impreuna cu sotul / sotia si copilasul vostru? Doriti o locatie pretabila si pentru copii?

Consultantii de la Casa Anke au pentru voi un portofoliu de locatii si destinatii pentru o vacanta dupa botez, sau dupa orice alt eveniment pe care il organizati.

Ne-am deschis un departament special de vacante pentru a oferi clientilor nostri serviciile cu adevarat complete si posibilitatea de a cupla evenimentele cu vacanta la un pret cu adevarat avantajos. Noi nu ne ocupam de turism, ci de organizarea unor experiente de viata cat mai memorabile. De aceea, alegem locatii potrivite pentru nunta, pentru copii mici (dupa botez), pentru cupluri si familii tinere, pentru liniste si relaxare.

La noi exista realmente posibilitatea ca dupa petrecere sa plecati imediat in vacanta, caci va asteptam cu biletele de avion si cu rezervarile facute. In acest mod, ne asiguram ca va oferim confortul si relaxarea de a primi toate serviciile dintr-o singura sursa credibila si profesionista.

Va invitam sa contactati consultantii Casa Anke si impreuna vom construi pentru voi detaliile unui botez minunat si a unei vacante de vis imediat dupa acesta. Avem constant proiecte impreuna cu colaboratorii nostri, asadar putem oferi o experienta placuta si preturi indisponibile pe platformele publice de rezervari. Oricum, nu va costa nimic sa primiti o oferta si poate ca e momentul sa va ganditi la un mic concediu imediat dupa petrecerea de botez!

www.casaanke.ro