Deschidem un nou salon de înfrumuseţare – El Studio Mihalache!

Grupul de saloane El Studio a intrat în cel de-al 14-lea an de existență, deschizând un nou salon de înfrumusețare in București. Acesta vine în întâmpinarea domnilor și doamnelor din zona Ion Mihalache cu servicii complete de înfrumusețare. Ne dorim că toți clienții noștri să beneficieze de servicii la cele mai înalte standarde și de cel mai bun raport calitate-preț. Începând cu 20 Martie deschidem porțile celui de-al 9-lea salon El Studio situat într-o zonă centrală, plină de viață – intersecția Bd. Ion Mihalache cu Bd. Mareșal Averescu.

Aici veţi fi întâmpinaţi de o echipă cu oameni talentați și pasionați din acest domeniu, atent selecționaţi, ce isi vor desfăşura activitatea într-un mediu curat, modern și relaxant. În cadrul salonului El Studio Mihalache puteţi beneficia de numeroase servicii printre care amintim: frizerie, coafor, manichiură – pedichiură sau cosmetică, precum si de o gamă variată de produse profesionale, reprezentate de cele mai mari nume internaționale din domeniu: Wella, Sp, Kerastase, Moroccanoil, OPI, Academie etc.

Pentru a celebra acest eveniment împreună, am creat special pentru dumneavoastră 200 de pachete personalizate dedicate înfrumusețării cu un preţ special:

HAIR TIME

Tuns, spălat și coafat
Preț special: 53 de lei
Cod promoțional RED30%HT.

SKIN TIME

Epilare totală (picioare lung + inghinal total + brațe + axilă)
Preț special: 60 lei
Cod promoțional: RED30%RT

NAILS TIME

Manichiură semipermanentă și tratament de hidratare mâini
PREȚ: 59 lei
Cod promoțional: RED25%NT

Pachetele sunt valabile in perioada 20 Martie – 30 Aprilie 2018 și se pot utiliza o singura data de fiecare persoană.

Accesează site-ul nostru pentru a rezerva pachetul dorit!

Alege oricare dintre cele nouă locații El Studio și bucură-te de momentele tale de frumusețe și relaxare!

www.el-studio.ro