Curs SEO, AdWords și Google Analytics: Află secretele unei afaceri online prospere în Moldova, folosind promovarea în Google intelligent

Vizibilitatea online reprezintă, actualmente, cheia care îți poate deschide ușa spre vânzări online, cititori pentru blogul sau site-ul tău informațional ori, pur și simplu, trafic sporit către website-ul pe care îl deții. În 2018, dacă nu ești cunoscut în mediul online (fiind apelând la servicii de promovare online calitative, fie participând la cursuri de digital marketing și învățând cum să te promovezi pe Internet corect), poți spune că, practic, nu exiști. Iar din toată promovarea digitală, Google și-a afirmat și consolidat poziția de jucător principal, dat fiind faptul că anume în motorul de căutare al acestuia stau 88,32% dintre cei ce caută ceva în mediul virtual moldav. Iată de ce, cursul de promovare digitală vine cu soluția optimă pentru tine și afacerea ta din mediul online.

În Moldova, a devenit din ce în ce mai popular comerțul online, atât datorită timpului economisit care se pierdea înainte pe mersul pe la magazine, cât și datorită evoluției tehnologice accelerate, care vine să facă viața noastră tot mai comodă și mai comodă. Iată de ce, promovarea imaginii companiei sau serviciilor tale în mediul online este crucială. Lucrul cel mai important, însă, este să recurgi la instrumentele și tehnicile care să îți aducă rezultate reale, fără s-o tot dai în bară, testând metode nefuncționale și pierzând timp valoros pe încercări de a te alinia cu ceea ce este scris prin forumuri învechite sau cu informația superficială care se oferă la workshop-urile gratuite.
Cum poți atinge succesul în mediul online în 2018?  Studiind despre SEO, AdWords și Google Analytics!
Să apari pe prima pagină în Google constiuie un avantaj enorm pentru un business mic, mijlociu sau chiar mare, și devine un lucru posibil de obținut, dacă știi secretele promovării eficiente în Google și mânuirii îndemânatice a instrumentelor puse la dispoziție ta de către acesta. Internetul ne oferă toate uneltele necesare pentru o promovare eficace. Folosirea corectă a instrumentelor din Google AdWords (cum ar fi: KeyWord Planner), SEO (Page Speed Inshigts, Mobile Friendly Tester), Google Analytics (Diferite Rapoarte despre vizitatorii website-ului) sporește însutit eficiența promovării tale în mediul virtual.

Atât în cazul optimizării SEO, cât și a promovării prin Google AdWords, există 2 modalități de a opera. În primul caz poți încerca să te descurci singur – ceea ce, de obicei, cere invetiții de timp, practică, plus multă testare și bugete care se ajustează pe etape, dar și, desigur, pierderi de bani din cauza ineficienței unora dintre strategiile folosite (pur și simplu nu știi totul despre domeniu). A 2-a modalitate constă în coaching cu experții în domeniu (cursuri de la specialiști în marketing online), adică anume ceea ce propunem noi la cursul de SEO, AdWords și Google Analytics – te înățăm cum să gestionezi maximum inteligent bugetele și uneltele, astfel încât să-ți maximizezi profiturile, folosind bugete minime.

Acum ai șansa unică de a învață cum poți de sine stătător să îți creezi strategii de promovare online. Cursul de Marketing Online ce constă din 3 module: SEO, Google Adwords şi Google Analytics și începe din data de 29 Septembrie, 2018 la Chișinău, îți propune să devii specialist în acest domeniu în doar 6 săptămâni, după un program intensiv de învățare.

Cursul de promovare digitală e valabil doar pentru antreprenori?
Lumea digitală s-a extins semnificativ în secolul 21, iată de ce, promovarea în acest spațiu se adresează tuturor celor care doresc să obțină mai multe din online.
•    Dacă ești antreprenor și ai în echipa ta un expert SEO, cu siguranță, ai dori să cunoști detaliile muncii lui, atât pentru monitorizare, cât și pentru siguranță.
•    Iar dacă ești specialist de marketing, fără dubii, ai dori să cunoști ultimele tendințe din domeniu și să te perfecționezi zi de zi.
•    Ești blogger și încerci să creezi un conținut interesant și popular? Nu este suficient să oferi informație calitativă și emoție, trebuie să găsești calea spre publicul tău. Dacă vrei să deții ceva mai mult decât un jurnal personal online, pe care îl citeti doar tu și prietenii tăi, ai nevoie de instrumente de promovare a blogului tău.
•    Iar dacă ești student sau freelancer, cursul de Promovare în Google desfășurat în Chișinău îți oferă largi posibilități de angajare. Un atuu care nu poate fi ignorat este că domeniul dat este atât de flexibil, încât îți permite și munca de acasă, part-time și bine plătită.

De ce să vii la cursurile de Google Promovare de la iHub, Chișinău?
Cursul constă în 80% din parte pratică, astfel toate cunoștințele acumulate timp de 5 săptămâni vor fi aplicate pe cazuri reale. Şi cum practica bate teoria, vei fi intrigat să îți creezi propriul plan de acțiuni și o strategie bine-definită de promovare digitală, adaptat cerințelor individuale ale business-ului pe care îl deții.

Trainerii din cadrul cursului sunt experți în cele 3 direcții, cu o experienţă în domeniu de ani și care au făcut faţă provocărilor și schimbărilor rapide din lumea digitală.
Nu rata ocazia de a cunoaște cum să cucerești pozițiile de top în gigantul Google! Învață acum și începe să te faci cunoscut pe piața națională și internațională. Află care sunt instrumentele practice pentru promovarea în Google, cum funcționează algoritmul Google, cum să setezi corect o reclama prin Google Adwords, care sunt canalele cele mai eficiente de promovare și multe altele vara asta!

www.seolitte.com