Corporate

Tu cum ai defini un eveniment corporate de succes? Opinii sunt multe, dar vei fi de acord cu noi ca o conferinta de business poate fi mai mult decat o intalnire intr-o sala oarecare a unui hotel prost ventilat sau fara lumina naturala, cu patiserii sleite si cafea la filtru in pahare de plastic. Dupa cum o petrecere corporate poate fi mult mai mult decat o betie cu colegii intr-un pub din centrul vechi.

Casa Anke a intrat in forta pe segmentul de business si ne mandrim cu evenimentele corporate pe care am reusit sa le organizam. Clientii nostri beneficiaza de account manager si echipa de proiect dedicata, asistenta in construirea unui buget sustenabil si alegerea fiecarui detaliu care va contribui direct la un eveniment corporate de succes si la o imagine excelenta pentru compania pe care o reprezinti.

La evenimentele de business pe care le organizam, pregatim la cererea clientilor toate facilitatile tehnice pentru receptii corporate si prezentari de afaceri, traininguri si evenimente de presa in locatii atent selectionate si validate cu clientul. La petrecerile corporate de care ne ocupam, acomodam si asiguram siguranta si buna dispozitie pentru sute de persoane per eveniment, incingem atmosfera cu animatori, concursuri, dans, muzica live, culoare, preparate gastronomice si bauturi pentru toate gusturile.

Pentru orice antreprenor, bugetul si respectarea acestuia reprezinta elemente esentiale. La Casa Anke beneficiezi de transparenta, servicii structurate eficient si avantajoase in costuri, atentie la nevoile tale si cele mai bune performante din punct de vedere al rezultatelor. Toate acestea pentru ca noi nu suntem doar unul dintre furnizorii tai, suntem partenerii si prietenii la care vei apela mereu de acum incolo pentru evenimente corporate.

www.casaanke.ro