Cel mai important eveniment dedicat colectionarilor si iubitorilor de arta – Antique Market si-a deschis portile la Romexpo

Pentru multi dintre noi a colectiona este un gest reflex venit inca din copilarie, pentru altii reprezinta un mod de viata. Descoperirea micilor sau marilor secrete ale obiectelor de arta, placerea de a privi tablouri create de marii pictori, atingeri usoare ale sensibilelor portelanuri sau pur si simplu dorinta de a trai o perioada boema printre exponatele de la Antique Market 2017 sunt cateva dintre tentatiile pe care va invitam sa le incercati alaturi de noi in perioada 24-26 martie in cadrul Complexului Expozitional Romexpo – Pavilionul C6.

Antique Market este un eveniment aflat la cea de a XIX a editie care ofera vizitatorilor si expozantilor posibilitatea de expunere si evaluare a pieselor de mobilier si a decoratiunilor interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

Piata antichitaților în Romania cunoaste, in ultimii ani, o crestere sanatoasa. Pe fondul caderii pietei imobiliare, investitia in obiecte de arta, in obiecte vechi de valoare, este tot mai mult privita ca o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, ofera posibilitatea unor profituri generoase.

De asemenea, in conditiile in care aproape 5% dintre romani sunt posesorii unor colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu – se poate spune ca, in afara investitorilor importanti, se poate conta si pe interesul unui numeros public avizat.

Antique Market este un eveniment de amploare, in care diferitele domenii din tematica se completeaza reciproc, aducandu-si fiecare propriul segment de public.

Informatii importante pentru vizitatori:

Program de vizitare: 23-25 martie 2017 (joi-sambata): intre 10.00-18.00 iar in data de 26 martie 2017 (duminica): intre 10.00-16.00

Bilet intrare: 10 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

2017 Grandz Comunicare

www.grandz.ro