Cea mai buna firma de despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari sau decese

Stim, este foarte greu sa alegi un profesionist care sa iti rezolve la fix problema, mai ales in momente de cumpana din viata. Este greu sa gasesti cel mai bun doctor pentru boala ta, cel mai bun arhitect care sa iti deseneze casa visurilor tale sau avocatul care sa te inteleaga si sa iti castige cazul.

Cei de la Priboi si Asociatii ne povesteau cum in domeniul despagubirilor de la firmele de RCA in caz de accident auto, vin multi clienti care ii aleg pentru ca initial incearca recuperarea despagubirilor cu avocati la intamplare iar apoi constata ca rezultatele intarzie sa apara. De ce? Pentru ca exista multi avocati care pretind cu tarie ca stiu sa instrumenteze si cazuri de partaje si cazuri penale, si de drept comercial, si de uzucapiuni si de despagubiri accidente auto si, in realitate, nu te prea poti pricepe la de toate! Iata un criteriu de selectie – daca un avocat se pricepe la de toate, poate fi un semn de intrebare. Aria recuperarilor de creante si mai cu seama a celor ce vizeaza despagubiri de la firmele de asigurari este una foarte complexa si dificila. Un proces simplu de somatie de plata nu este la fel ca si unul pentru obtinerea de despagubiri din accidente rutiere. Aici este nevoie de experienta, de cunoasterea unor proceduri aparte, de respectarea unor termene speciale.

De aceea, cand alegeti o firma de recuperari creante, alegeti-o pe cea mai buna! Cand alegeti o firma de despagubiri RCA, alegeti Priboi si Asociatii, cea mai buna firma de despagubiri accidente rutiere! Ei lucreaza demult in acest domeniu, sunt experti in recuperari creante inca din anul 2010.

Si ca sa va convingeti de ceea ce va spunem, Priboi si Asociatii ne povesteau cazul unei tinere care suferise in urma unui accident rutier pierderea definitiva a splinei. Din cauza ca avocatul pe care il avea nu cunostea practica judiciara si a firmelor de asigurari, si-a sfatuit clienta sa accepte suma de circa 50000 lei in faza amiabila, in conditiile in care pe instanta se obtin cel putin 400000 lei. Dupa ce a incasat banii, tanara a aflat ca putea obtine de opt ori mai mult si intreba daca mai poate face ceva, dar legislatia si procedurile nu mai permit obtinerea diferentei din moment ce ai acceptat pe cale amiabila suma mai mica. Iata ce inseamna sa actionezi fara sa alegi cel mai bun specialist! Fiti destepti, alegeti Priboi si Asociatii!