Ce trebuie sa stiti atunci cand doriti sa obtineti despagubiri RCA din accidente auto cu victime?

Sigur, nimeni nu si-ar dori vreodata sa fie implicat direct sau vreun membru al familiei sale intr-un accident rutier soldat cu vatamari sau decese. Dar sunt si cazuri cand tragediile se abat asupra unor dintre noi fara sa putem face ceva. Si atunci, din cauza emotiilor si a tulburarii este foarte greu sa iei decizii, sa actionezi. De aceea este foarte important sa stim la cine sa apelam pentru a obtine ajutor in astfel de cazuri.

Multe persoane care au avut in familie membri decedati in acccidente auto s-au confruntat foarte probabil cu o situatie imposibil de suportat: in toiul inmormantarii, diverse persoane, SRL-uri, altceva decat avocati, asupresc rudele decedatului pentru a le convinge sa semneze contracte pentru obtinerea de despagubiri. In afara de inoportunitatea momentului si lipsa de tact a acestor SRL-uri, problema este ca, nefiind avocati, practic subcontracteaza, maresc onorariul pentru a fi indestulator tuturor celor implicati. Deci, pentru ca acestia apeleaza mai apoi tot la un avocat, automat si onorariul acestor SRL-uri este, de obicei, unul destul de mare. In plus, simplul lor statut de agenti de vanzari nu este o garantie ca pot oferi raspunsuri intrebarilor solicitantilor de despagubiri.

Practic, semnand cu aceste SRL-uri acceptati niste promisiuni din partea unor nespecialisti, semnati cu un SRL care poate foarte bine sa se priceapa si la schimbat de anvelope sau pregatit shaorma cu de toate! Asadar, cu oricine ati semna pentru obtinerea de despagubiri, sfatul nostru este sa alegeti un avocat, nu SRL-uri.

Un articol recomandat de www.priboi.ro