Cauți un medic stomatolog bun în Cluj?

Atunci cel mai bun răspuns este cabinetul stomatologic Dentocalm din Cluj-Napoca (www.dentocalm.ro)! Aici veți găsi nu numai medici stomatologi experți în domeniu, dar și amici cu care vă puteți sfătui.
Conceptul creat pentru clinica Dentocalm este acela de a îmbina într-un mod unic buna dispoziție și profesionalismul. Clienții noștri sunt musafirii noștri și sunt întâmpinați cu aceeași căldură de fiecare dată când ne trec pragul.

Cu peste 20 de ani de experiență în spate, Dentocalm stă la dispoziția clienților cu o gamă variată de servicii care acoperă toate ramurile medicinii dentare. De la Profilaxie și până la Implantologie, pacienții cu probleme stomatologice dispun de toate tratamentele la fața locului fără a mai fi necesar să se deplaseze la alte unități medicale.

Echipa profesionistă și foarte bine instruită, formată din medici stomatologi cu experință vă stă mereu la dispoziție cu orice problemă dentară pe care o aveți:
•    Dr. Magdalena Crișan (Implantologie): a absolvit Facultatea de stomatologie generală din Târgu Mureș. În perioada 1999 – 2016 a participat la peste 50 de cursuri de pregătire pe diverse teme de medicină dentară, atestate prin diplome de participare.
În anul 2015 a participat la cursul Sinus Lift cu Prof. Dr. Emanuel Bratu și cursul Reconstrucția tisulară: Tehnici Actuale pentru Rezultate Estetice Predictibile cu Dr. Antonio Murillo Rodriguez. În același an a obținut atestatul de studii complementare în Implantologie.
•    Dr. Ioana Bucerzan (Chirurgie dento-alveolară): a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, promoția 2013. S-a specializat în chirurgie dento-alveolară, rezidențiat absolvit în 2016. 
Participă constant la cursuri de specializare în stomatologie generală și implantologie, stăpânind tehnicile pentru cele mai noi sisteme de implanturi și utilizând cu succes Tehnologia PRGF în chirurgia orală..
•    Dr. Adrian Cristea (Chirurgie dento-alveolară): a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul universității “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, promoția 2011. A urmat apoi rezidențiatul în cadrul aceleiași facultăți, devenind astfel în 2016 medic specialist în chirurgie dento-alveolară. 
Fiind constant preocupat de completarea și perfecționarea pregătirii profesionale, participă frecvent la cursuri și congrese naționale și internaționale.
•    Dr. Cristina Alb (Ortodonție și ortopedie Dento-facială): absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, promoția 2009. S-a specializat apoi în Ortodonție și ortopedie dento-facială, rezidențiat absolvit în 2012 tot în cadrul Facultății de Medicină Dentară din Cluj Napoca. 
De atunci practică ortodonția și urmează cursuri de specializare în tară și străinătate atât pentru dezvoltarea ca medic specialist cât și pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii medicale.
•    Dr. Andriana Sallum (Ortodonție și ortopedie Dento-facială): absolventă a Facultății de Medicină Dentară – Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, promoția 2013. Medic specialist în ortodontie si ortopedie dento-faciala, promotia 2016. A participat la o serie de cursuri în țară dar și în străinătate, printre care: Incognito Appliance System/Certification Course, Dr. Esfandiar Modjahedpour, 7-8 Noiembrie 2015, Bucuresti.
Orthodontic Theoretical and Practical Course, Tweed Philosophy and Biomechanics, Dr. Giovanni Biondi, Februarie-Martie 2016, Roma, Italia; The Tweed Course – Differential Diagnosis Directional Forse Systems Edgewise Mechanotherapy, 5-15 Iunie 2016, Tucson, Arizona; Two-Year Clinical Course based on the Tweed Philosophy and Biomechanics, Dr. Giovanni Biondi, at the Department of Orthodontics, School of Dentistry, University of Belgrade, Serbia 2017-2019.
•    Dr. Gabriela Popovici (Parodontologie): a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universitătii de Medicină si Farmacie Târgu-Mureș, promotia 2011. Medic specialist în Parodontologie, promotia 2016. A participat la numeroase cursuri și congrese naționale și internaționale printre care: “Curriculum Stiintific de Parodontologie” referent Prof. Dr. Anton Sculean Directorul Clinicii de Parodontologie a Universitatii din Berna, Elvetia – decembrie 2017, Bucuresti. 
“1st International Symposium Soft Tissue Management Around Teeth And Implants”, Universitatea Via Salute san Raffaele – februarie 2016 Milano, Italia “Utilizarea Laserelor in Tratamentul Parodontal si in Implantologie” Dr. Rana Al Falaki – iunie 2017, Bucuresti; “Gum Drop Technique” Dr. Delia Tuttle – septembrie 2017, Bucuresti.
•    Dr. Mădălina Pintea (Endodonție): a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iasi, promoția 2014, având activitate clinică din 2014 până în prezent. Plăcându-i endodonția încă din facultate, s-a specializat pe aceasta ramură, promovând examenul de specialitate în 2017. De atunci practică cu pasiune endodonția la microscop dar și restaurările directe din compozit. 
Pentru a se dezvolta ca medic specialist dar și pentru dobândirea ultimelor cunoștințe în domeniu, participă la numeroase cursuri de endodonție la microscop cât și pe diverse teme de medicină dentară.
•    Dr. Ana Maria Miron (Medic dentist, Rezident Parodontologie): a absolvit Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, promoția 2016. A ales specializarea de Parodontologie pe care o urmează din 2017 în cadrul aceluiași centru universitar. 
Practica sa nu se limitează însă la tratamentele parodontale, în clinica noastră realizând variate manopere de stomatologie restaurativă.
Așadar, după cum se poate observa echipa de medici stomatologi din cadrul cabinetului stomatologic Dentocalm este diversă și cu o mare experință în domeniu. Nu ezitați să-i contactați pentru orice complicație stomatologică! Acești te vor ajuta cu drag și vei avea parte de cea mai plăcută experiență în cabinetul dentar.