Bose Professional prezintă boxele ArenaMatch pentru instalații de exterior

Framingham, MA, Ianuarie 28, 2019 – Bose Professional prezintă boxele array ArenaMatch DeltaQ și boxele de exterior ArenaMatch Utility.
Boxele array ArenaMatch încorporează tehnologia DeltaQ, pentru a aduce o calitate a sunetului îmbunătățită, consistență, claritate și flexibilitate pentru instalațiile outdoor – stadioane, arene, centre de distracție în are liber și altele. Cu o clasificare IP55 pentru condiții meteorologice, modulele ArenaMatch DeltaQ fac mai simplă crearea unei soluții outdoor de încredere care să aducă sunet consistent și inteligibil auditoriului.

Tehnologia DeltaQ permite direcționarea – sau “Q” – schimbarea în fiecare modul pentru a se potrivi mai bine acoperirii ariei de audiență. Cu nouă modele de acoperire disponibile, proiectanții pot alege din module cu 10, 20 sau 40 de grade acoperire verticală și să schimbe cu ușurință ghiduri de undă de 60, 80 sau 100 de grade – chiar și pe teren – pentru a ajusta acoperirea orizontală. Se pot crea chiar și module asimetrice, acolo unde este nevoie. Prin reducerea numărului de module disponibile, boxele ArenaMatch aduc îmbunătățiri din punct de vedere al aspectului, reduc greutatea ansamblului și scad costurile generale, în comparație cu unele array-uri convenționale. Cel mai important, flexibilitatea acoperirii boxelor ArenaMatch înseamnă că mai mult sunet ajunge acolo unde este nevoie.
ArenaMatch oferă soluții “la cheie” pentru sistemele audio de exterior.

Proiectanții pot folosi modulele ArenaMatch pentru aplicații point-source și module array de 10, 20 și 40 de grade pentru line array – toate cu aceleași difuzoare pentru un echilibru tonal consistent. Utilizând boxele ArenaMatch cu boxele ArenaMatch Utility, cu care se combină perfect, rezultă o acoperire consistentă, complementară a zonei, iar egalizarea sistemului va fi mult mai simplă. Boxele Bose ArenaMatch conlucrează perfect de asemenea cu amplificatoarele PowerMatch, ControlSpace DSP și cu software-ul ControlSpace Designer (precum și cu conectivitate Dante®), ceea ce simplifică setarea și monitorizarea, economisind timp cu preset-urile pentru egalizare, setările crossover și limiter.

Pentru complexurile sportive de exterior, boxele Bose ArenaMatch conferă sunet curat pentru întreaga zonă a spectatorilor – livrând anunțurile și comentariile cu claritate. Woofer-ul din neodimium de 14” și cele șase difuzoare de compresie Bose EMB2S cu diafragma din titan din fiecare modul conferă inteligibilitate superioară. Iar atunci când este vorba de muzică, boxele Bose ArenaMatch conferă sunet foarte clar cu acoperire la distanță. Rezistente la diferite condiții meteorologice, sunt prevăzute cu grilă din oțel inoxidabil în trei straturi, acoperire rezistentă la apă pentru woofer, acoperire din poliuretan industrial la exterior și acoperire turnată pentru interior.

Toate modelele ArenaMatch se livrează standard cu capabilitate de dublă amplificare, crossover pasiv și transformatoare de intrare de 70/100 V, fiind astfel adaptabile unei largi game de configurații. De asemenea, includ inserții filetate M12 cu bare din oțel pentru folosirea cu accesoriile de montare Bose sau cu anumite cadre pentru array.

Boxele ArenaMatch Utility:

Construite pentru acoperire zonală sau muzică de prim-plan cu SPL (nivel de presiune sonoră) mare, patru noi boxe Bose ArenaMatch Utility au echilibru tonal similar cu modulele ArenaMatch, dar în format compact. Au aceleași difuzoare de compresie EMB2S ca și array-urile ArenaMatch, asigurând sunet consistent, și aceeași clasificare IP55 pentru condiții meteorologice. Folosiți-le pentru acoperirea zonală în stadioane sportive, arene, centre de divertisment în aer liber și multe altele. Sau pentru a conferi sunet inteligibil, de înalt nivel în orice zonă outdoor – de la locuri speciale precum berării sau bazare, locuri unde se țin târguri și până la spații mai ample, precum resort-uri și centre de cumpărături în aer liber.

Aceste boxe conferă acoperire amplă și uniformă printr-un difuzor de înaltă frecvență cu directivitate constantă, care poate fi rotit pentru instalații verticale sau orizontale. Modulele ArenaMatch Utility pot performa în cele mai solicitante aplicații cu cel mai mare model (AMU208) prevăzut cu răspuns în frecvență de 70 Hz – 16 kHz și nivel de presiune sonoră (SPL) maxim 126 dB, cu toate modelele suportând cea mai joasă gamă vocală. Modulele ArenaMatch Utility se pot monta ușor cu ajutorul suporturilor în formă de U din oțel inoxidabil, incluse în pachet.
Pentru mai multe informații, vizitați pro.bose.com sau contactați reprezentantul local Bose în România prin All Audio 

Despre Bose

Corporația Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienți. Inovațiile Bose traversează decenii și industrii, creând și transformând noi standarde în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile sau pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.

Corporația Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru a asigura clientilor experiențe extraordinare, pot fi întâlnite oriunde în lume, acolo unde există Bose.

Contact
Bose în România prin All Audio
0251 411116
office@allaudio.ro
www.all-audio.ro