Avocat accidente rutiere

Cum putem sti care este cea mai buna alegere in astfel de momente de cumpana? Cine este avocatul specializat in accidente rutiere, care sa fie cel mai bun pentru cazul nostru? Iata cativa pasi simpli dupa care va puteti ghida in alegerea celui mai bun avocat de accidente auto cu vatamari sau decese:

  • Verificati daca este in primul rand avocat (daca este inscris intr-un barou). Sunt si SRL-uri care pretind ca pot reprezenta clientul in instanta si ca pot obtine despagubiri, dar pentru ca nu sunt avocati va cer sa semnati procuri notariale in loc de contract de asistenta juridica, asa cum se semneaza cu un avocat care va poate reprezenta si asista! Deci nu acceptati sa mergeti la notar pentru ca un avocat nu are nevoie de procura notariala!
  • Comparati onorariile! Doamna avocat Valentina Priboi are cel mai mic onorariu de succes, de 15% din despagubirea obtinuta!
  • Nu semnati nimi fara sa intelegeti, in graba, la insistentele vreunui politist care ancheteaza accidentul sau sub presiunea asisttentelor sau doctorilor din spital – intai cititi, intelegeti ce semnati, intrebati si apoi luati o decizie!

www.priboi.ro