Aranjamente florale nunta

Aranjamentele florale de nunta de la Casa Anke transforma radical decorul oricarei locatii si imbogatesc atmosfera cu prospetime, gingasie si culoare.

In decursul celor aproape doua decenii de cand ne-am specializat in organizarea de nunti si alte evenimente, am selectat cu atentie colaboratorii pentru a putea oferi integrat toate serviciile de care ai nevoie pentru o nunta perfecta. De aceea, cand vine vorba de buchetul miresei, lumanari de nunta, corsaje sau cocarde, buchetele domnisoarelor de onoare sau aranjamentele florale pentru petrecerea de nunta, lucram cu maestri florali cu adevarat artisti care stapanesc la perfectie stiinta aranjamentelor florale.

Cu ajutorul nostru poti crea o nunta de poveste: de la florile de camp din cununa miresei, la trandafirul de la butoniera, ori aranjamentele somptuoase de la prezidiu, asiguram flori proaspete intr-un design spectaculos care va oferi un decor de vis. Arcade inflorate, buchete care atrag privirile, aranjamente si decoruri florale asa cum ai vazut doar in reviste sau la expozitiile florale, acestea sunt caracteristicile serviciilor de aranjamente florale pe care le oferim.

La Casa Anke ne ocupam de absolut fiecare detaliu al unei nunti si reusim sa construim evenimente speciale pentru ca oferim calitate, cei mai buni colaboratori pentru fiecare element in parte si preturi corecte care reflecta intr-adevar dorintele clientilor precum si posibilitatile lor bugetare. Atentia pentru detalii ne ajuta sa oferim si aranjamentele florale care sa faca diferenta. In plus, asa cum ne straduim sa explicam clientilor nostri, intrucat organizam sute de evenimente pe an, obtinem costurile cele mai eficiente de la colaboratori, asigurand cele mai bune preturi pentru fiecare client care lucreaza cu noi.

www.casaanke.ro