Apa Kangen – Apa vie, ionizatoare pentru trup si minte

Te intrebi ce te poate ajuta sa fii sanatos mereu? Evident, cu totii stim raspunsul: un stil de viata sanatos, miscare regulata si mai putin stres dezadaptativ. Ne chinuim deseori sa obtinem acest echilibru si constatam ca ne alegm cu fel de fel de probleme. Secretul sanatatii este implementarea simpla, dincolo de tipul strategiilor.

Apa Kangen te poate ajuta sa iti mentii sau sa cultivi un stil de viata sanatos. O folosesti la gatit, drept apa alcalina, la dezinfectat, alegand apa acida, in proceduri de ingrijire si… la orice.

Descopera beneficiile apei Kangen si pastreaza-ti mai usor sanatatea si frumusetea. Iata doar cateva dintre efectele pozitive ale apei Kangen.

Apa alcalina ionizata Kangen – baza sanatatii
Daca vrei sa te bucuri de usurinta pastrarii bunelor practici pentru sanatate, alege apa alcalina. Prepara mancarea cu ajutorul apei alcaline ionizate si prelungeste proprietatiile benefice ale alimentelor. Poti sa sporesti aroma legumelor si mirodeniilor daca gatesti cu apa alcalina. Mai mult, poti fierbe legumele si orezul mai repede.

Aroma si omogenitatea alimentelor este potentata cu ajutorul apei alcaline Kangen. Pe langa amplificarea proprietatilor legate de gust si textura, sporesti si accesibilitatea substantelor nutritive, folosind apa Kangen.
Ingrijeste plantele cu apa alcalina Kangen

Apa alcalina ionizata Kangen imbunatateste viata plantelor, stimuleaza germinarea si dezvoltarea mugurilor si semintelor. Poti sa o folosesti pentru a avea plante mai sanatoase si mai frumoase, fie in casa, fie in gradina. Apa ionizata pare sa fie un izvor de sanatate pentru oameni si pentru plante, iar efectele sale benefice sunt incontestabile.

Efect anti-aging dat de apa ionizata
Tinerete fara batranete – iata un cliseu. Nimic nu ne readuce tineretea, insa putem sa incetinim efectele batranetii. Apa alcalina ionizata Kangen reduce efectul radicalii liberi care cauzeaza  imbatranirea prematura. Avand un efect antioxidant, apa Kangen contribuie la reducerea ridurilor si imbunatateste elasticitatea pielii.

Este un aliat de nadejde in ritualul tau de frumusete. Poti sa o folosesti pentru amestecurile cu creme naturale sau pur si simplu o poti pulveriza pe fata si corp pentru un efect de imbunatatire a tonusului pielii. In timpul verii, are un efect tonifiant si racoritor, fiind pulverizata pe corp si pe fata.

Apa acida – ideala pentru dezinfectat
Foloseste apa acida pentru a dezinfecta, marina, spala parul animalelor si propriul par. In plus, apa acida Kangen poate fi un ajutor de nadejde in igiena dentara.

Desi nu este folosita pentru uz intern, apa acida are proprietati benefice in ceea ce priveste ingijirea intima. Poate fi folosita direct pentru prevenirea petelor cauzate de soare sau pentru igiena intima. In plus, apa acida Kangen, pare sa fie eficienta si in tratarea dermatitei atopice. Cu toate acestea, un consult de specialitate este necesar.

Apa Kangen, in forma acida sau alcalina, contribuie la mentinerea sanatatii, prevenirea ridurilor, ingrijirea parului, precum si dezinfectarea casei. Mai multe detalii despre apa Kangen si aparatele Kangen pe: www.kangencluj.ro