Alverna Dental Studio

Pentru că în prezent este dificil să alegi o clinică dentară cu o gamă complexă de servicii de calitate prin tehnologie de ultimă oră și, în același timp, personal primitor și instruit, cel mai bun loc în care găsești toate serviciile de care ai nevoie este Alverna Dental Studio.
Clinica Alverna Dental Studio este o clinică de stomatologie și tursim dentar din Cluj Napoca. Dotată cu aparatură de ultimă generație, medici profesioniști și ambianța primitoare îți îmbunătățesc experiența la stomatolog și te ajută să scapi de frica de a merge la dentist.

Echipa Alverna Dental Studio este o echipă de tineri profesionisti, entuziasmati si iubitori de rezultate reușite. Tocmai din acest motiv pun suflet în munca lor și fac tot posibilul ca pacienții să aibă zâmbetul mult visat. Clienții sunt cele mai importante persoane din clinică, de aceea echipa Alverna Dental se ocupă în permanență de confortul clientului de la timpul de așteptare până la ieșirea din clinică. 
Clinica dentară Alverna Dental Studio dispune de propriul laborator dentar, iar acest lucru scade considerabil timpul de livrare al serviciilor și garantarea unor rezultate performante.

Mai jos vă enumerăm serviciile de care puteți beneficia la clinica Alverna Dental Studio și vă garantăm că prețurile sunt mai mult decât accesibile.
•    Implantologie
Lipsa unui sau mai multor dinți pot fi rezolvate prin intermediul implanturilor dentare, fără a afecta dinții vecini. Operația de implant nu este complicată, este aproape lipsită de durere, cu un rezultat ușor de prezis și de influențat.
Atenta pregătire a operației de implant face ca rezultatele să fie maxime din toate punctele de vedere.

•    Estetică dentară
Descoperirile știintifice au creat o serie de materiale tehnice moderne care oferă premisele unei intervenţii medicale nu doar corecte, dar și aspectuoase. Coroanele integral ceramice sau de ceramică pe zirconiu, inlay-urile ceramice sunt mijloacele care fac acest lucru posibil.
La Alverna Dental Studio, partea estetică a intervențiilor stomatologice este abordată cu seriozitatea impusă de cele mai înalte standarde de calitate.
La clinica noastră dentară puteți să beneficiați de efectele lămpii de albire, care vă va reda, fără durere sau alte reacții, aspectul dorit al danturii.

•    Odontologie
În cazul unui dinte atacat de carie, scopul primar al medicului dentist este ca acesta să fie curățat în mod temeinic și să i se redea calitățile funcționale, estetice și morfologice.
Cu cât un dinte afectat de carie este descoperit mai devreme, cu atât dintele poate fi tratat mai bine, conservând astfel vitalitatea acestuia și ocolind iminența unei operații endodontice.

•    Profilaxie
Cel mai bun tratament posibil este evitarea și prevenirea apariției problemelor dentare. Aplicarea unei igiene riguroase, ireproșabile, duce la o probabilitate cu până la 60 de ori mai mică de apariție a cariilor dentare, conform studiilor de specialitate. De asemenea, verificarea periodică a dentiției contribuie în mod semnificativ la acest aspect.

•    Protetica
În protetică, este foarte importantă comunicarea cu pacientul, proces în urma căruia se stabileşte tipul de lucrare protetică, se fac comparații între diferite tipuri de lucrări, se iau în calcul ipotezele folosirii diferitelor tipuri de materiale şi se pun în balanță avantajele sau dezavantajele folosirii acestora în cazul concret al fiecărui pacient. Abia apoi se ia decizia optimă.

•    Chirurgie
Dacă se va întâmpla ca un anumit dinte să nu poată fi salvat și o intervenție chirurgicală de extracție în scop ortodontic este necesară, vom acționa în așa fel încât să reducem la maximum durerile și să evităm traumatismul.
La Alverna Dental Studio, în cazul intervențiilor chirurgicale care o cer, administrăm un anestezic corespunzător, care să ne asigure că operația se va desfășura în condiții de confort și siguranță pentru pacient.

•    Endodontie
Tratarea endodontică exactă a unui dinte este de o importanță asemănătoare cu crearea unei fundații solide pentru o clădire.
Dacă rădăcina unui dinte este tratată corect, prin respectarea indicațiilor din literatura de specialitate, această operaţiune poate să-i prelungească perioada de viață, în condiții de estetică și funcționalitate corespunzătoare..

•    Ortodonție
Toată lumea îşi doreşte dinţi aliniaţi, frumoşi şi sănătoşi!
Atunci când dinții pacienților sunt prea îngrămădiți sau prea distanțaţi, atunci când există dinți extruzați sau incluși, se poate ajusta alinierea acestora cu o multitudine de tratamente ortodontice.
Aparatele ortodontice pot fi fixe sau mobile, vizibile sau mai puţin vizibile.
Este la latitudinea fiecărui pacient să decidă ce fel de soluție preferă pentru a-și ajusta dentiția.

Clinica dentară Alverna Dental Studio poate fi gasită în două locații din Cluj-Napoca: 
•    str. Alverna, nr. 33 – Alverna Dental Studio 1
•    str. Viilor, nr. 52B, et. 1 – Alverna Dental Studio 2

Puteti oricând să îi contactati la numerele de telefon:
•    Alverna Dental Studio 1: +40 748 085 933
                                     +40 728 085 933
•    Alverna Dental Studio 2: +40 770 265 223

De asemenea, îi puteți contacta completând formularul de contact de pe site-ul acestora chiar aici www.alvernadental.com