Alege mereu accesoriile potrivite si fii o prezenta incantatoare in orice imprejurare

In lumea cotidiana imaginea personala este un aspect care a devenit mai important ca niciodata si acest lucru nu se datoreaza faptului ca oamenii ne atribuie foarte usor astazi diverse etichete. Imaginea personala am putea spune ca este lucrul care reuseste sa ne faca sa ne simtim mult mai increzatori in noi si in alegerile pe care le facem. Ne face placere sa aratam cat mai bine in orice imprejurare si sa atragem priviri insa probabil ca acest aspect nu mai reprezinta un secret nici pentru femei cat nici pentru barbati. Tinutele pe care le alegem reprezinta defapt un mod de a comunica indirect cu ceilalti, o modalitate prin care le putem oferi celor din jur detalii importante despre personalitatea noastra si despre gusturile personale. Chiar daca piesele vestimentare au cea mai mare pondere in ceea ce priveste imaginea personala, nu trebuie sa neglijam absolut deloc accesoriile, care nu doar ca pot aduce un plus de eleganta, insa ele sunt in fond acele detalii care completeaza o tinuta. 

Accesoriile vestimentare se regasesc astazi intr-o diversitate atat de mare incat deseori cu greu putem lua o decizie care sa ne avantajeze. Palariile, genti de dama, pantofii, curelele, esarfele sau manusile sunt doar cateva accesorii vestimentare care ne pot completa tinutele in moduri care mai de care mai interesante. Pantofii de dama alaturi de geanta de dama am putea spune ca sunt doua accesorii vestimentare fara de care cu greu am putea vorbi despre tinute elegante si actuale. 

Iata asadar de ce este atat de important sa acordam o atentie mai deosebita acestor accesorii. 

Pantofii de dama. 
Daca exista un accesoriu vestimentar pentru femei fara de care o tinuta ar fi complet lipsita de sens acela este cu siguranta pantofii. Pantofii sunt accesoriul care denota elaganta si feminitatea, motiv pentru care acestia sunt de nelispsit din garderoba feminina. Indiferent ca preferi o pereche de pantofi cu un toc mai inalt sau pe unii cu un toc mediu, cert este faptul ca acestia vor reusi intotdeauna sa aduca un plus de eleganta si stil tinutei tale. Alege o culoare care sa se regaseasca intr-un acord cromatic cu tinuta ta si cu siguranta nu vei putea da niciodata gres. 

Gentile de dama.
Se spune ca gentile sunt unele dintre cele mai bune prietene ale femeilor si daca stam putin sa analizam situatia, cu siguranta acest lucru nu este absolut deloc departe de realitate. Gentile sunt acele accesorii care reusesc intotdeauna sa imbine utilitatea si estetica in mod perfect. Pentru ca in general noi femeile avem nevoie de numeroase “ustensile” pentru a putea face fata provocarilor din viata de zi cu, cu siguranta geanta reprezinta locul ideal in care sa le depozitam atunci cand ne dorim sa le avem mereu cu noi. In plus, o geanta este in acelasi tiimp si un accesoriu care aduce un plus de eleganta si unicitate tinutelor tale elegante. Asadar, asigura-te intotdeauna ca faci o alegere potrivita in materie de genti pentru a putea fi o prezenta de invidiat.

www.peloro.ro/3-genti-dama

www.trendaffair.ro/pantofi-dama-48.html